Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

BLACK FRIDAY

JOŠ SAMO DANAS 30.11. Iskoristite DODATNIH -10% na korpu!

JOŠ SAMO DANAS 30.11. Iskoristite DODATNIH -10% na korpu!

Ponuda traje još:
[banner_timer]
 

DolceVita Chef Ultimate set noževa

Photo
Video
-40%

Ovaj set noževa je napravljen od kvalitetnih sječiva od nerđajućeg čelika, od kojih je svako obloženo neljepljivom površinom za siječenje bez napora. Komplet dolazi sa 5 noževa, kao i par makaza i držač od nerđajućeg čelika kako bi vaši noževi bili organizovani i dostupni.

NOVA MOGUĆNOST ZA TRGOVINU NA RATE putem beskamatnog kredita Addiko banke! Kliknite na link Kupovina na rate ispod dugmeta za naručivanje da saznate više.
DolceVita Chef Ultimate set noževa

Puna cijena: 49,90 €


Specijalna cijena: 29,94 €

Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 052
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Ovaj set noževa je napravljen od kvalitetnih sječiva od nerđajućeg čelika, od kojih je svako obloženo neljepljivom površinom za siječenje bez napora. Komplet dolazi sa 5 noževa, kao i par makaza i držač od nerđajućeg čelika kako bi vaši noževi bili organizovani i dostupni.

Više informacija
Detalji proizvoda

Oštri noževi za lakšu pripremu hrane

Delimano DolceVita set noževa sadrži precizna laserski isječena sječiva od nerđajućeg čelika. Ova sječiva su napravljena od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika i imaju premaz protiv lijepljenja za siječenje bez napora. Ergonomski dizajn izdržljivih ručki omogućava udoban hvat i čini pripremu hrane brzom i efikasnom.

Sječiva se savršeno uklapaju u elegantan držač od nerđajućeg čelika, držeći vaše noževe organizovanim i dostupnim. Poboljšajte svoje iskustvo u kuhinji uz Delimano DolceVita set noževa.

Šta sadrži set?

 1. Kuhinjski nož 20cm
 2. Nož za hljeb 20 cm
 3. List testere 20 cm
 4. Nož za svaki dan 12,5 cm
 5. Mali nož 9 cm
 6. Makaze
 7. Držač od nerđajućeg čelika
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

 • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
 • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
 • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Nova mogućnost za kupovinu na rate putem beskamatnog kredita Addiko banke! Kliknite na dugme ispod i aplicirajte za kredit za kupovinu naših proizvoda. Nakon toga, naša ljubazna koleginica će Vas pozvati, kako biste u razgovoru precizirali sve detalje potencijalne trgovine. Proces odobrenja kredita je vrlo jednostavan i u najkraćem roku ćete dobiti informaciju da li je Vaš kredit odobren.

 

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Dovoljno je da saopštite našem agentu potrebne podatke sa Vaše kartice i transakcija će biti izvršena odmah po potvrdi. Podaci sa Vaše kartice su u potpunosti zaštićeni

 • Hipotekarna banka - trgovina do 24 rate
 • NLB banka - trgovina do 24 rate
 • CKB banka - plaćanje SHOPPING karticom do 24 rate 
 • • plaćanje LA RATA karticom do 12 rata
 • • plaćanje VISA karticom do 12 rata

.

Erste Ratka

CKB Shopping kartica: do 24 rate

CKB Shop&Go: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: do 24 rate

NLB Libero Visa kartica: do 24 rate

NLB Visa revolving kartica: do 24 rate

NLB Visa Gold kartica: do 24 rate

NLB Master Card Standard kartica: do 24 rate

NLB Mastercard Gold: do 24 rate

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star