Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Dobrodošli u najbolju svjetsku kuhinju:

Kuhinju u Vašem domu

Slavite život uz prekrasnu domacu hranu sa Delimanom!

Da li volite sve u vezi sa hranom? Volite njen miris, boju, teksturu i narocito, da je kuvate? Mi u Delimanu dijelimo sa Vama Vaš entuzijazam. Za nas, hrana je proslava života, magija u kuhinji koja vodi našu maštu na mjesta na kojima se ništa ne cini nemogucim. I mi vjerujemo da je kuhinja Vašeg doma mjesto gdje se priprema najbolja hrana. Svaki domaci obrok pripremljen prema bakinom receptu, sa strašcu i narocito sa ljubavlju je nepobjediv u poredenju sa bilo kojim restoranom koji ima Michelin-ove zvezdice.

Šta nam je zajednicko? Strast prema kuvanju

Mi u Delimanu razumijemo neodoljivu strast prema kuvanju i stoga ulažemo sav svoj trud kako bismo Vam ponudili sve što je potrebno, što želite i za cim žudite u Vašem svakodnevnom kuvanju i onih posebnih dana kada želite da pripremite nešto posebno.
 
Ovo je naša prica.

Kako je sve pocelo

2010

Naša prica pocinje 2010. , kada smo došli na ideju da proizvedemo visokokvalitetno posude za zdravije kuvanje napravljeno od prirodnih materijala.

U pocetku naša prva ideja je bio asortiman keramickog posuda, ali uz dosta entuzijazma i ljubavi, poslušali smo želje naših mušterija i poceli smo sa razvojem sve više i više sjajnih proizvoda za kuhinju i trpezariju.  

Danas nudimo više od 100 proizvoda. I još ih je na putu.

Delimano danas

Danas, Delimano ostaje usredsreden na Vas, Vaše želje i na neodoljivu strast prema kuvanju..

Naš cilj je da budemo najbolji brend posuda u Evropi i da Vam pružimo dobro osmišljena, tehnološki napredna, inovativna i kreativna rešenja u vidu posuda, koje je dizajnirano da Vam omoguci zdravo i ukusno iskustvo kuvanja.

Ili krace receno: Mi smo tu da proizvedemo najbolje proizvode za aktivan, zdrav život.

I kada to kažemo, mi to i mislimo.

Delimano: Inovator i trendseter

Uloga kuvanja u našem svakodnevnom životu se dramaticno promijenila tokom poslednje decenije: dok je život ljudi zauzetiji nego ikada prije i prakticnost je kraljica, tu je takode i uspon kucnih šefova kuhinja i kulinarski strucnih zabavljaca koji su voljni da impresioniraju goste za vecerom uz to da im hrana bude i zdrava. Rješenje koje zadovoljava oba trenda? Naravno, tehnologija..

I mi u Delimanu se ne štedimo kada se radi o razvoju novih ideja za vrhunsko posude.

Naši strucnjaci za tehnologiju kuvanja pružaju kljucna rešenja u kompleksnom dizajnu revolucionarnog posuda koje je jedino takve vrste na tržištu.

Delimano Trilogy: Jedinstveno rješenje kuvanja.

Delimano Trilogy je naš sopstveni izum napravljen da bismo oplemenili nacin na koji kuvamo i da bismo našim mušterijama ponudili najzdravije iskustvo kuvanja. Trilogy šerpa je napravljena od aluminijuma i keramicke obloge, ali sa revolucionarnih 9 rupa koje omogucuju vrelom vazduhu da slobodno cirkuliše ispod poklopca. Vruc vazduh ce cirkulisati oko hrane i tako ce se pobrinuti da sve bude savršeno podjednako skuvano.

Na ovaj nacin Vaša hrana može biti pripremljena sa samo kapi ulja i brže nego u poredenju sa uobicajenim metodama.

Zaista cudesan izum koji jednostavno morate probati.

Delimano mali kucni aparati - nalazimo rešenje za svaku kuhinjsku trzavicu

Mi znamo da svaki šef kuhinje apsolutno obožava kul kuhinjske sprave. I zato ulažemo dodatnu pažnju razvoju sjajnih aparata koje cete naci korisnim u svakodnevnoj upotrebi ili u posebnim prilikama.

Mi smo rešeni da oformimo ponudu MKA u kojoj cete naci apsolutno svaki aparat kojeg ste se ikada sjetili - ili ste ga ipak samo poželjeli.

Sve što Vam treba da hranu pripremite, skuvate, spremite, poslužite i UŽIVATE u njoj - Delimano ima sve, sada u predivnim bojama!

Nikada nije dosta pomagala u kuhinji. Prelijepa zelena daska za sjecenje od bambusa, dopadljivi escajg ili sladak, crveni tiganj za palacinke - uz naše proizvode, Vaša kuhinja i trpezarija nikada nece biti prosjecne ili dosadne.

Uz asortiman živopisnog posuda u Vašoj fioci jednostavno cete nestrpljivo brojati minute dok Vam ono ne zatreba da pripremite još jedan dorucak, rucak ili veceru.

Kuvajte, slavite svaki dan uz Delimano!

Zakoracite u svijet radosnog kuvanja!

Mi u Delimanu, mi smo zagriženi kuvari. Mi volimo da dijelimo dobre ideje za kuvanje, recepte, ideje za posluživanje (i naravno, da jedemo) ... Ali iznad svega drugog, naš fokus ostaje na istom: na stvaranju rješenja koja unose radost u sve aspekte kuvanja.

Posle uspešnog pocetka i razvoja, ponosni smo što smo uspeli da izgradimo citavu ponudu kuhinjskih proizvoda koji su Vam potrebni za:

  • pripremu
  • kuvanje
  • i serviranje hrane

Pregledajte ovdje kolekciju naših proizvoda:

Dakle to je naša prica

Ukoliko posetite neku od naših prodavnica budite sigurni da cete naici na toplu dobrodošlicu, a kada pozovete naš prijatan tim na 020 410 052, uvijek cete dobiti dobar savjet i odlicnu uslugu - naš tim podrške kupcima poznaje proizvode i iznutra i spolja!

Mi se stvarno nadamo da cete uživati u kupovini kod nas i da cete voljeti naše proizvode koliko ih mi volimo.

Radujemo se što cemo Vam uskoro poželjeti dobrodošlicu.

Vaš Delimano tim