Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Uslovi kupovine i riješavanje reklamacija

Uslovi kupovine i isporuka

1. Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.

2. Proizvodi koje poručite putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe sa kojom sarađujemo, a plaćate ih prilikom preuzimanja. Troškovi isporuke obračunavaju se prema važećem cjenovniku, a u zavise od mjesta gdje se pošiljka šalje i težine paketa.

3. Poručeni proizvod/proizvodi biće Vam isporučeni u roku od maksimalno 6 nedjelja od datuma porudžbine (u slučaju da proizvoda trenutno nema na zalihama). Ukoliko proizvoda ima na zalihama, on će Vam biti isporučen za najviše 7 dana od datuma poručivanja, i najviše 14 dana za ruralna područja. Ukoliko dođe do vanrednih okolnosti, koje u potpunosti onemogućuju isporuku, o tome ćete biti obaviješteni putem informacija za kontakt koje ste nam dali prilikom poručivanja proizvoda.

4. Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu: info@delimano.me. Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

5. Ukoliko želite da nam vratite proizvod jer njime niste u potpunosti zadovoljni, možete to učiniti u roku od 15 dana od datuma prijema paketa, pri čemu proizvod mora biti neoštećen, u originalnoj ambalaži, uz svu propratnu dokumentaciju koju ste uz njega dobili, primjerak računa i kratko pismo u kome objašnjavate razlog nezadovoljstva. Kako bismo Vam detaljno objasnili proceduru vraćanja, molimo Vas da:

 • pozovete broj telefona 020 410 068 i procedura za vraćanje proizvoda će Vam biti detaljno objašnjena,
 • ili pošaljite e-mail sa Vašim zahtjevom na e-mail adresu info@delimano.me.

VAŽNO!:

 • Vraćanje usljed nezadovoljstva ćemo uvažiti ISKLJUČIVO ukoliko je prozvod vraćen u originalnoj ambalaži i uz originalni račun i svu propratnu dokumentaciju, zajedno sa propratnim pismom u kome kupac ukratko objašnjava razlog svog nezadovoljstva proizvodom.
 • Vraćanje usljed nezadovoljstva nije moguće izvršiti za proizvode kupljene kod naših franšiznih i veleprodajnih partnera.
 • Vraćanje usljed nezadovoljstva nije moguće izvršiti za knjige i proizvode koji se upotrebom nepovratno troše (kreme, gelovi i sl.).

Uslovi i postupak riješavanja reklamacija kupaca u slučaju neispravnosti/oštećenja proizvoda:

 • Kod proizvoda koji POSJEDUJU GARANTNI LIST pri riješavanju reklamacija primjenjuju se važeći uslovi i rokovi iz garantnog lista.
 • Kod proizvoda koji NE POSJEDUJU GARANTNI LIST, primenjuje se slijedeći:

P R A V I L N I K

O POSTUPKU I NAČINU RIJEŠAVANJA REKLAMACIJA KUPACA ZA ROBU

1. Potrošač ima pravo da po svom izboru zahtijeva opravku, zamjenu, umanjenje cijene ili raskid ugovora uz povraćaj plaćenog iznosa, ako u roku od 90 dana od dana preuzimanja robe obavijesti trgovca o nesaobraznosti.

Zahtjev za reklamaciju treba da sadrži razloge reklamacije kao i željeni način riješavanja iste.

2. Proizvod koji se reklamira mora se vratiti u originalnom pakovanju. Takođe, uz proizvod za koji se pravi reklamacija kupac obavezno prilaže primjerak računa, uputstvo za upotrebu, garanciju i ostalu dokumentaciju koju je dobio uz robu.

3. Osnovanost zahtjeva za reklamaciju utvrđuje ovlašćeni radnik tako što sačinjava reklamacioni zapisnik, i o tome obavještava podnosioca zahtjeva odmah, a najkasnije u roku od 8 dana od dana podnošenja zahtjeva.

4. Zahtjev se smatra osnovanim samo ako se nedostatak na robi pojavio u toku pravilne upotrebe od strane kupca prema priloženom uputstvu. Ako se utvrdi da je nedostatak nastao krivicom kupca usljed nepravilne upotrebe proizvoda, ovakav zahtjev se neće uvažiti.

5. Osnovan zahtjev kupca zbog nedostatka na proizvodu, riješava se uz njegovu saglasnost, na jedan od tri načina:

 • otklanjanjem nedostatka na proizvodu,
 • zamjenom kupljenog proizvoda za novi,
 • vraćanjem novca u visini plaćene maloprodajne cijene tog proizvoda.

6. Rok za izvršenje iz tačke 5. je 15 dana od dana obavještavanja kupca o osnovanosti
zahtjeva za reklamaciju.

7. Ovlašćeno lice za riješavanje reklamacija je Rukovodilac poslova reklamacija, a za poslovne jedinice – prodavnice ovlašćeno lice je Šef poslovne jedinice.

8. Pravilnik stupa na snagu danom donošenja.

GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO:

O D L U K A

ZA POSTUPAK RIJEŠAVANJA KUPOVINE ROBNE OZNAKE DELIMANO, TOP SHOP I DORMEO DUŠEKA NA GARANCIJU ZADOVOLJSTVA

1. član

Pored prava iz pravilnika o postupku riješavanja reklamacija, kupac robe ima i slijedeća prava:

 • na kupovinu proizvoda Top Shop, Delimano, Domeo*, Rovus, Walkmaxx, Wellneo, Memove i Gymbit, garanciju zadovoljstva 15 dana od dana kupovine,
 • na kupovinu Dormeo dušeka, garanciju zadovoljstva 30 dana od dana kupovine,
 • danom kupovine smatra se dan uručenja pošiljke – preuzimanja robe i naplate potraživanja.

2. član

Da bi kupac ostvario prava iz člana 1 ove odluke, proizvod koji se reklamira mora se vratiti u originalnom pakovanju. Takođe, uz proizvod za koji se pravi reklamacija kupac obavezno prilaže primjerak računa, uputstvo za upotrebu, garanciju i ostalu dokumentaciju koju je dobio uz robu.

3. član

Odluka ne važi za potrošne proizvode kao što su: gelovi, kreme, CD-DVD, knjige, magnetne poveze, kapsule/tablete.

Naše prodavnice rade do 21h.