Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

POPUSTI ZOVU!

POPUSTI ZOVU!
Uštedite do ČAK -70%!

Uštedite do ČAK -70%!

Ponuda važi još samo
[banner_timer]
 

Brava sprej flašica za ulje

Photo
Video

Brava sprej za ulje je praktični dozator ulja izrađen od stakla 2,8 mm sa poklopcem od nerđajućeg čelika. Zdraviji i ekonomičniji način stavljanja ulja u hanu jer ga dozira. Takođe Vam dobro dođe i za druge začine, poput sirćeta, umaka od soje ili vina. Kapacitet 180 ml. 

Brava sprej flašica za ulje
9,90 €
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 052
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Brava sprej za ulje je praktični dozator ulja izrađen od stakla 2,8 mm sa poklopcem od nerđajućeg čelika. Zdraviji i ekonomičniji način stavljanja ulja u hanu jer ga dozira. Takođe Vam dobro dođe i za druge začine, poput sirćeta, umaka od soje ili vina. Kapacitet 180 ml. 

Više informacija
Detalji proizvoda

Naprskajte posudu sa uljem 

Ako ste u potrazi za savršenim raspršivačem ulja koji izgleda jednako dobro koliko je i funkcionalan, pronašli ste ga - predstavljamo Vam Delimano Brava sprej za ulje. Jednostavan za upotrebu, kompaktan raspršivač pod pritiskom napravljen je da ravnomjerno rasprši tečnost po vašoj hrani ili posuđu. Samo pritisnite glatko dugme na vrhu poklopca kako biste oslobodili ulje na pripremljena jela i salate. Delimano Brava sprej za ulje napravljen je od natrijevog stakla debljine 2,8 mm s poklopcem od nerđajućeg čelika i poklopcem bez BPA. Višekratno se koristi i ima kapacitet od 180 ml (15 x 5,5 x 5,5 cm).

Delimano Brava Oil Spray

Savršen za sve vrste tečnosti

Pored ulja možete ga koristiti za:

 • sirće
 • sok
 • vino
 • sojin sos
 • vodu
 • druge vrste tečnosti
Delimano Brava Oil Spray

Jedan Brava sprej za ulje neće biti dovoljan

Možete ga koristiti za:

 • uljenje tiganja prije korištenja
 • raspršivanje sojinog umaka
 • prskanja vina po tepsiji prije pečenja
 • sirćenje salate
 • ili ravnomjerno nanesite ulje na pleh za pečenje

Ovaj izvrsni mali uređaj pomoći će vam da uštedite vrijeme i novac u kuhinji, a istovremeno štedite na kalorijama i otpadu. Prema našem iskustvu 1 nije dovoljan jer je dobro imati barem jedan u kuhinji i najmanje 2 na stolu za ručavanje.

Delimano Brava Oil Spray

Praktičan dodatak u kuhinji

Delimano Brava sprej za ulje je savršen asistent u kuhinji jer:

 • Jednostavan je za korištenje
 • Jednostavan za pranje - Da biste ga očistili, napunite bocu vrućom vodom isa česme i dodajte jednu kap tekućeg deterdženta. Stisnite posudu pod pritiskom, a zatim raspršite u sudoperu. Za ispiranje ponovite sa svježom vrućom vodom. Prije sljedeće upotrebe temeljito osušite.
 • Izrađeno od stakla koje daje čisti, autentični ukus tečnosti i higijenski je ispravno.
 • Savršen za transport jer poklopac savršeno pristaje i zaustavlja prosipanje tekućine tokom nošenja i transporta
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

 • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
 • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
 • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.