Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

BLACK FRIDAY

JOŠ SAMO DANAS 30.11. Iskoristite DODATNIH -10% na korpu!

JOŠ SAMO DANAS 30.11. Iskoristite DODATNIH -10% na korpu!

Ponuda traje još:
[banner_timer]
 

MultiFresh vakuumski zatvarač za bocu

Photo
Video

Sada nema potrebe da dovršavate čitavu bocu ili bacate vino koje se pokazalo kao najbolje. Jednostavno ga zatvorite ovim vakuumskim čepom i zadržite sav ukus i svježinu u njemu. Spriječite oksidaciju i sačuvajte složene arome i ukuse crvenog, bijelog i pjenušavog vina.. Za upotrebu sa MultiFresh sistemom.

NOVA MOGUĆNOST ZA TRGOVINU NA RATE putem beskamatnog kredita Addiko banke! Kliknite na link Kupovina na rate ispod dugmeta za naručivanje da saznate više.
MultiFresh vakuumski zatvarač za bocu
4,90 €
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 052
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Sada nema potrebe da dovršavate čitavu bocu ili bacate vino koje se pokazalo kao najbolje. Jednostavno ga zatvorite ovim vakuumskim čepom i zadržite sav ukus i svježinu u njemu. Spriječite oksidaciju i sačuvajte složene arome i ukuse crvenog, bijelog i pjenušavog vina.. Za upotrebu sa MultiFresh sistemom.

Više informacija
Detalji proizvoda

Kiseonik šteti vinu

Iako otvoreno vino otpušta svoju egzotičnu aromu, što je duže izloženo vazduhu to će kiseonik činiti više štete. Polako ali sigurno, vino počinje da oksidira i vremenom postaje kiselo.

Delimano Multifresh Vacuum Bottle Stopper

Vino će ostati svježe u vakuumiranoj boci

Najbolji način da svoje vino održite svježim je pravilno skladištenje: na hladnom, tamnom mjestu i u vakuumu. Ako uklonite sav vazduh pri zatvaranju boce, zadržavate svježinu a uklanjate kiseonik.

Delimano Multifresh Vacuum Bottle Stopper

Odgovara svim bocama za vino

Napravljen od jake plastike i silikona, potpuno opran i ponovo upotreljiv, vakuumski čep odgovara svim običnim i pjenušavim vinskim bocama.

Lako se koristi: jednostavno stavite čep na bocu vina koju želite da zaštitite, upotrebite MultiFresh za uklanjanje vazduha i opustite se znajući da će Vaše omiljeno vino zadržati isti vrhunski ukus.

Delimano Multifresh Vacuum Bottle Stopper

Popijte onoliko koliko Vam odgovara

Nema potrebe da dovršavate punu bocu ukoliko to ne želite - vakuumski zatvarač Vam može pomoći da koristite samo onoliko vina koliko želite!

Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

 • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
 • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
 • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Nova mogućnost za kupovinu na rate putem beskamatnog kredita Addiko banke! Kliknite na dugme ispod i aplicirajte za kredit za kupovinu naših proizvoda. Nakon toga, naša ljubazna koleginica će Vas pozvati, kako biste u razgovoru precizirali sve detalje potencijalne trgovine. Proces odobrenja kredita je vrlo jednostavan i u najkraćem roku ćete dobiti informaciju da li je Vaš kredit odobren.

 

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Dovoljno je da saopštite našem agentu potrebne podatke sa Vaše kartice i transakcija će biti izvršena odmah po potvrdi. Podaci sa Vaše kartice su u potpunosti zaštićeni

 • Hipotekarna banka - trgovina do 24 rate
 • NLB banka - trgovina do 24 rate
 • CKB banka - plaćanje SHOPPING karticom do 24 rate 
 • • plaćanje LA RATA karticom do 12 rata
 • • plaćanje VISA karticom do 12 rata

.

Erste Ratka

CKB Shopping kartica: do 24 rate

CKB Shop&Go: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: do 24 rate

NLB Libero Visa kartica: do 24 rate

NLB Visa revolving kartica: do 24 rate

NLB Visa Gold kartica: do 24 rate

NLB Master Card Standard kartica: do 24 rate

NLB Mastercard Gold: do 24 rate

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star