Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Ljetnji Shopping dani!

Ljetnji Shopping dani! Iskoristite do ČAK -70% popusta na vaše omiljene proizvode.

Iskoristite do ČAK -70% popusta na vaše omiljene proizvode.

 
[banner_timer]
 

Ljetnji Shopping dani!

Ljetnji Shopping dani! Iskoristite do ČAK -70% popusta na vaše omiljene proizvode.

Iskoristite do ČAK -70% popusta na vaše omiljene proizvode.

 
[banner_timer]
 

MultiFresh vakuumski zatvarač za bocu

Photo
Video
-61%

Sada nema potrebe da dovršavate čitavu bocu ili bacate vino koje se pokazalo kao najbolje. Jednostavno ga zatvorite ovim vakuumskim čepom i zadržite sav ukus i svježinu u njemu. Spriječite oksidaciju i sačuvajte složene arome i ukuse crvenog, bijelog i pjenušavog vina.. Za upotrebu sa MultiFresh sistemom.

MultiFresh vakuumski zatvarač za bocu

Puna cijena: 4,90 €


Specijalna cijena: 1,90 €

Besplatna dostava
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 052
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke: 2 - 4 dana.
  • Informacije ukratko
  • Detalji proizvoda
  • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Sada nema potrebe da dovršavate čitavu bocu ili bacate vino koje se pokazalo kao najbolje. Jednostavno ga zatvorite ovim vakuumskim čepom i zadržite sav ukus i svježinu u njemu. Spriječite oksidaciju i sačuvajte složene arome i ukuse crvenog, bijelog i pjenušavog vina.. Za upotrebu sa MultiFresh sistemom.

Više informacija
Detalji proizvoda

Kiseonik šteti vinu

Iako otvoreno vino otpušta svoju egzotičnu aromu, što je duže izloženo vazduhu to će kiseonik činiti više štete. Polako ali sigurno, vino počinje da oksidira i vremenom postaje kiselo.

Delimano Multifresh Vacuum Bottle Stopper

Vino će ostati svježe u vakuumiranoj boci

Najbolji način da svoje vino održite svježim je pravilno skladištenje: na hladnom, tamnom mjestu i u vakuumu. Ako uklonite sav vazduh pri zatvaranju boce, zadržavate svježinu a uklanjate kiseonik.

Delimano Multifresh Vacuum Bottle Stopper

Odgovara svim bocama za vino

Napravljen od jake plastike i silikona, potpuno opran i ponovo upotreljiv, vakuumski čep odgovara svim običnim i pjenušavim vinskim bocama.

Lako se koristi: jednostavno stavite čep na bocu vina koju želite da zaštitite, upotrebite MultiFresh za uklanjanje vazduha i opustite se znajući da će Vaše omiljeno vino zadržati isti vrhunski ukus.

Delimano Multifresh Vacuum Bottle Stopper

Popijte onoliko koliko Vam odgovara

Nema potrebe da dovršavate punu bocu ukoliko to ne želite - vakuumski zatvarač Vam može pomoći da koristite samo onoliko vina koliko želite!

Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

  • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
  • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
  • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.