Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Baci oko na popuste!

Baci oko na popuste! - Do ČAK -50%!

Do ČAK -50%!

 
[banner_timer]
 

Joy Personal aparat za kafu

Photo
Video

Sa ovim kompaktnim i jednostavnim ličnim aparatom više nećete piti hladnu i ustajalu kafu. Dovoljno velik za proizvodnju jedne savršene šoljice od 150 ml (uključene u set), uživaćete u bogatom ukusu i savršenoj aromi svježe kafe za samo nekoliko minuta. Kompaktan i elegantan, sve sa jednim pritiskom na dugme.

Joy Personal aparat za kafu
29,90 €
14,95 € Club 5*
Besplatna dostava
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 052
Stock: 3
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Sa ovim kompaktnim i jednostavnim ličnim aparatom više nećete piti hladnu i ustajalu kafu. Dovoljno velik za proizvodnju jedne savršene šoljice od 150 ml (uključene u set), uživaćete u bogatom ukusu i savršenoj aromi svježe kafe za samo nekoliko minuta. Kompaktan i elegantan, sve sa jednim pritiskom na dugme.

Više informacija
Detalji proizvoda

Napravite kafu na svoj način

Da li ste ikada popili više kafe nego što Vam odgovara, samo zato što ste slučajno napravili više? Ili ste možda pili hladnu kafu, baš onda kada Vam je trebala vruća i svježa kafa? Sa ovim ličnim aparatom ćete uvijek praviti svježu i ukusnu kafu, baš onakvu kakvu volite.

Brza priprema

Vruća voda polako prolazi kroz mljevenu kafu ekstraktujući sve ukuse koji ovaj napitak čine tako popularnim, i stvara bogat ukus u svakom gutljaju. A budući da lični aparat za kafu proizvodi upravo dovoljno za jednu savršenu šolju, Vaša kafa je spremna mnogo brže nego kod većih kafomata.

Jednostavan za korišćenje, bez nereda

Jednostavno dodajte vodu i svoju omiljenu mljevenu kafu, uključite uređaj i sačekajte. Najlonski filter se može odvojiti, prati i ponovo koristiti, tako da više nikada ne morate brinuti o papirnim filterima. 

Savršen za kuću, kancelariju ili hotel

Kompaktan i moderan, ovaj uređaj za kafu predstavlja mini kuhinju - bilo da se nalazite kući, u kancelariji ili ste na putovanju. 

Dolazi sa odgovarajućom šoljom

Lični aparat za kafu može da proizvede 150ml svježe kafe u nekoliko minuta, a dolazi sa keramičkom šoljom odgovarajuće veličine koja je prijatna za ruku. Sve što Vam treba za pripremu je kafa i voda.

Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

 • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
 • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
 • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Dovoljno je da saopštite našem agentu potrebne podatke sa Vaše kartice i transakcija će biti izvršena odmah po potvrdi. Podaci sa Vaše kartice su u potpunosti zaštićeni

 • Hipotekarna banka - trgovina do 24 rate
 • NLB banka - trgovina do 24 rate
 • CKB banka - plaćanje SHOPPING karticom do 24 rate 
 • • plaćanje LA RATA karticom do 12 rata
 • • plaćanje VISA karticom do 12 rata

.

Erste Ratka

CKB Shopping kartica: do 24 rate

CKB Shop&Go: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: do 24 rate

NLB Libero Visa kartica: do 24 rate

NLB Visa revolving kartica: do 24 rate

NLB Visa Gold kartica: do 24 rate

NLB Master Card Standard kartica: do 24 rate

NLB Mastercard Gold: do 24 rate

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

&bsp; Kupovina na rate?

Naše prodavnice rade do 21h.