Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

POPUSTI ZOVU!

POPUSTI ZOVU!
Uštedite do ČAK -70%!

Uštedite do ČAK -70%!

Ponuda važi još samo
[banner_timer]
 

Joy pekač za hljeb

Photo
Video

Ljubitelji hljeba, radujte se! Sada se možete počastiti svježim, hrskavim domaćim hljebom uz pomoć Delimano pekača za hljeb. Jednostavno napunite sastojke, pritisnite dugme i za nekoliko sati prirodni, topli i hrskavi hljeb će biti spreman za Vas. Izaberite između 12 vrsta hljeba, uključujući podešavanje kora i bez glutena. Izaberite gramažu hljeba od 700 g ili 900 g. Snaga 550 W.

Joy pekač za hljeb
129,90 €
99,90 € Club 5*
Besplatna dostava
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 052
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Ljubitelji hljeba, radujte se! Sada se možete počastiti svježim, hrskavim domaćim hljebom uz pomoć Delimano pekača za hljeb. Jednostavno napunite sastojke, pritisnite dugme i za nekoliko sati prirodni, topli i hrskavi hljeb će biti spreman za Vas. Izaberite između 12 vrsta hljeba, uključujući podešavanje kora i bez glutena. Izaberite gramažu hljeba od 700 g ili 900 g. Snaga 550 W.

Više informacija
Detalji proizvoda

Napravite hljeb za cijelu porodicu

Ništa ne prevazilazi miris svježe pečenog hljeba, slažete li se?

Međutim, pravljenje hljeba kod kuće po užurbanom rasporedu prilično je zastrašujuće. Naravno, kombinovanje sastojaka je jednostavno, ali miješanje, čekanje da se tijesto ukvasi, a na kraju pečenje - svi ovi zadaci zahtijevaju vrijeme. Srećom, tu je zgodan uređaj koji preuzima vrijeme i trud za pečenje hljeba. Sada se možete opustiti i pustiti mašinu za hljeb da odradi stvar za Vas.

Delimano Joy Bread Maker

100% domaći hljeb bez neprirodnih sastojaka

Upoznajte Delimano Joy pekač za hljeb, mali ali moćan uređaj za pečenje koji transformiše Vašu kuhinju u Vašu privatnu pekaru.

Samo dodajte sastojke, izaberite željena podešavanja i pritisnite dugme. Za nekoliko sati vaš dom će biti ispunjen ukusnim mirisom nebeskih aroma koji će prožimati svaku prostoriju Vašeg doma, pozivajući Vas da napravite sendvič ili uživate u bilo kom drugom obroku.

Delimano Joy Bread Maker

Izbjegavajte vještačke konzervanse i koristite samo prirodne sastojke

Kada pečete sopstveni hljeb, konačno ćete imati kontrolu nad sastojcima. Nema više vještačkih konzervansa ili nezaštićenih stvari kao što su butilirani hidroksianizol, hidrogenirana ulja, šećer, natrijum ili vještačko farbanje. Domaći hleb će biti zdrav i prilagođen svim članovima porodice koji imaju alergiju na neke sastojke.

Delimano Joy Bread Maker

Idealan za osobe koje su alergične na gluten

Svi oboljeli od celijakije znaju koliko je hleb bez glutena skup i koliko je grozan ukus. Pa zašto ne biste kod kuće napravili svoj svježi, ukusni hljeb? Delimano Joy pekač za hljeb ima dodatni program bez glutena, tako da je pogodan za osobe sa intolerancijom na gluten i alergijom na gluten. Konačno možete uživati u svim prednostima svježeg hljeba - a da ne spominjemo koliko je jeftiniji domaći hljeb.

Delimano Joy Bread Maker

Sa opcijom za domaći jogurt i džem

Delimano Joy pekač za hljeb nije samo običan pekač hljeba. Takođe sadrži poseban program za domaći jogurt i domaći džem. Ovaj svestrani uređaj će nadograditi Vašu kuhinju i omogućiti Vam da pripremite ukusne doručke i užine.

Delimano Joy Bread Maker

Funkcije za održavanje toplote i odloženo pečenje

Delimano Joy pekač za hljeb je veoma pametan. Odmah nakon pečenja preći će u režim zadržavanje toplote i svježe pečeni hljeb zadržati toplim sledećih 60 minuta.

Ako želite da Vam hljeb bude spreman ujutro za doručak ili nakon posla, možete koristiti funkciju kašnjenja u trajanju od 13 sati. Na ovaj način ćete uživati uz svježi hrskavi hljeb kad god poželite.

Delimano Joy Bread Maker

Odličan izbor za sve ljubitelje hljeba

Transformacija Vaše kuhinje u pekaru sada je mnogo lakša - naročito uz sve mogućnosti koje Delimano Joy pekač za hljeb nudi:

 • 12 različitih podešavanja za hljeb
 • program za bez-glutenski hljeb
 • podešavanje gramaže hljeba (700 ili 900g)
 • biranje boje kore (3 opcije: svijetlo, srednje, tamno)
 • odlaganje (zakazivanje) pečenja na 13 sati
 • funcija za održavanje toplote
 • prozorčić za nadgledanje pečenja
 • posuda za tijesto periva u mašini
 • snaga od 550 W
Delimano Joy Bread Maker
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

 • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
 • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
 • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.