Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Petak 13.

Petak 13. - Zbog velikog interesovanja akcija je produžena još danas do kraja dana!!

Zbog velikog interesovanja akcija je produžena još danas do kraja dana!

-13%
 
[banner_timer]
 

Desire okrugla višenamjenska posuda

Photo
Video

Okrugla višenamjenska posuda Desire pravo je rješenje za sve koji žele uživati u bržoj i praktičnijoj pripremi ukusnih obroka. Visokokvalitetni materijali i promjer od 28 cm omogućuju vam dugotrajne vrhunske performanse. Posuda je prikladna za sve vrste peći, uključujući i indukciju te je sigurna za upotrebu u rerni.

Desire okrugla višenamjenska posuda
39,90 €
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 052
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Tehničke specifikacije
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Okrugla višenamjenska posuda Desire pravo je rješenje za sve koji žele uživati u bržoj i praktičnijoj pripremi ukusnih obroka. Visokokvalitetni materijali i promjer od 28 cm omogućuju vam dugotrajne vrhunske performanse. Posuda je prikladna za sve vrste peći, uključujući i indukciju te je sigurna za upotrebu u rerni.

Više informacija
Detalji proizvoda

Probudite vrhunskog kuvara u sebi

Uživate provoditi vrijeme u kuhinji? Volite li kuvati isto koliko volite jesti? Predstavljamo vam Desire multifunkcionalnu okruglu posudu – praktično posuđe za svaku kuhinju. Zahvaljujući prečniku od 28 cm, posuda je prikladna za velika porodična jela: rižota, povrće na pari ili prženo povrće, pečenje, tjesteninu, lazanje ili kolače. Posuda je napravljena od 100% recikliranog aluminija i sadrži neprianjajući premaz koji osigurava praktičniju i jednostavniju pripremu.

Brža priprema uz 100% reciklirani aluminijum

Delimano Desire linija posuđa napravljena je od 100% recikliranog, ekološki prihvatljivog aluminijuma koji odlično provodi toplinu. Aluminijum osigurava brzo zagrijavanje i jednaku raspodjelu topline što omogućuje bržu i kvalitetniju pripremu namirnica. Osim što je trajan, aluminijum ne hrđa i lagan je što olakšava upotrebu u kuhinji.

Prijateljski prema okolišu

Reciklirani aluminijum iz limenki, bicikala i automobila štedi do 95% energije potrebne za proizvodnju čistog aluminija. Desire posuđe izrađujemo od pažljivo odabrane legure aluminijuma koja udovoljava zahtjevima za čvrstoću, praktičnost i izdržljivost.

Visokokvalitetan neprianjajući premaz

Premaz je izuzetno važan dio posuđa jer definiše vaše kulinarske avanture. Kako bismo osigurali da se linija Desire izdvoji od ostalog posuđa dodali smo inovativan premaz za maksimalne rezultate tokom kuhanja.

Eclipse HB Peek premaz na bazi vode je izuzetno gust, što ga čini izuzetno izdržljivim i dugotrajnim. Dolazi u četiri sloja:

 • Osnovni sloj za dodatnu debljinu i izuzetni čvrstoću
 • Srednji sloj ojačan ultra tvrdim mineralnim česticama
 • Prvi završni sloj za veću otpornost
 • Drugi završni sloj za neprianjajuće performanse i poboljšanu toplinsku vodljivost sa 3D površinom

Zahvaljujući snažnom i izdržljivom premazu, Desire okrugla posuda prikladna je za upotrebu uz metalno posuđe. Takođe, posuda je periva u mašini za posuđe.

Osigurana jednostavna upotreba

Okrugla multifunkcionalna posuda Desire prikladna je za upotrebu na svim vrstama peći, uključujući i indukciju. Posuda se može koristiti i u rerni do 220 °C.

Pet godina garancije

Linija posuđa Desire ima pet godina garancije. Baza posuđa napravljena je od 100% recikliranog aluminijuma i dolazi u biorazgradivoj ambalaži, a bakelitne ručke mogu se odlagati odvojeno.

Tehničke specifikacije
Dimenzije 40cmx29cmx7cm
Dodate informacije Tehnički detalji:
• Debljina: 3,0 mm
• Debljina dna: 4,0 mm
• Visina posude: 4 cm
• Kapacitet: 4 l
• Prečnik: 28 cm
Kapacitet 4l
Osnovni materijal aluminium
Periv u mašini za suđe Da
Tip šporeta elektro, gasni, indukcija, keramički
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

 • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
 • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
 • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.