Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

BLACK FRIDAY

JOŠ SAMO DANAS 30.11. Iskoristite DODATNIH -10% na korpu!

JOŠ SAMO DANAS 30.11. Iskoristite DODATNIH -10% na korpu!

Ponuda traje još:
[banner_timer]
 

Brava Natura Pro pribor za kuvanje

Photo
Video

Brava PRO pribor za kuvanje je praktičan dodatak vašoj kuhinji za lakšu pripremu obroka. Set sadrži lopaticu, lopaticu s prorezima i kašinu za miješanje. Izrađen od kvalitetnog drvenog materijala, set je ekološki prihvatljiv i jednostavan za održavanje.

NOVA MOGUĆNOST ZA TRGOVINU NA RATE putem beskamatnog kredita Addiko banke! Kliknite na link Kupovina na rate ispod dugmeta za naručivanje da saznate više.
Brava Natura Pro pribor za kuvanje
9,90 €
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 052
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Brava PRO pribor za kuvanje je praktičan dodatak vašoj kuhinji za lakšu pripremu obroka. Set sadrži lopaticu, lopaticu s prorezima i kašinu za miješanje. Izrađen od kvalitetnog drvenog materijala, set je ekološki prihvatljiv i jednostavan za održavanje.

Više informacija
Detalji proizvoda

Klasični pribor za svaku kuhinju

Zaštitite svoje neljepljive lonce i šerpe pomoću nježnog drvenog posuđa, uz ovaj set tri osnovna kuhinjska rekvizita.

 • Okrugla kašika od 30 cm sa uglom i rupom, idealna za miješanje variva, supa i gustih sosova ili za izvlačenje čvrstih namirnica iz tečnosti.
 • Obična lopatica od 30 cm koja je dizajnirana za dizanje, prevrtanje ili širenje, pravljenje omleta i palačinki ili okretanje pljeskavice ili šnicle - dok se ne skuva do savršenstva.
 • Špatula sa prorezima od 30 cm za miješanje, mućenje, dijeljenje, probanje, okretanje, isušivanje i serviranje hrane.

Od ekološki prihvatljivih materijala

Sva tri rekvizita su napravljena od 100% šumskog, održivog bukovog drveta, porijeklom iz evropskih šuma. Oni mogu trajati mnogo godina, ali su na kraju biorazgradivi, ne proizvodeći otpad u procesu.

Sigurno za upotrebu i za vas i za vaše posude

Za razliku od metala, drvo ne provodi toplotu, pa se ovaj pribor može koristiti bez brige da će vam opeći ruke. Ivice su takođe zaobljene i nježne, pa se mogu bezbjedno koristiti bez grebanja ili oštećenja neljepljivih posuda. Konačno, drvo je neobrađeno, bez štetnih boja, lakova ili premaza koji daju neželjeni ukus vašoj hrani.

Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

 • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
 • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
 • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Nova mogućnost za kupovinu na rate putem beskamatnog kredita Addiko banke! Kliknite na dugme ispod i aplicirajte za kredit za kupovinu naših proizvoda. Nakon toga, naša ljubazna koleginica će Vas pozvati, kako biste u razgovoru precizirali sve detalje potencijalne trgovine. Proces odobrenja kredita je vrlo jednostavan i u najkraćem roku ćete dobiti informaciju da li je Vaš kredit odobren.

 

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Dovoljno je da saopštite našem agentu potrebne podatke sa Vaše kartice i transakcija će biti izvršena odmah po potvrdi. Podaci sa Vaše kartice su u potpunosti zaštićeni

 • Hipotekarna banka - trgovina do 24 rate
 • NLB banka - trgovina do 24 rate
 • CKB banka - plaćanje SHOPPING karticom do 24 rate 
 • • plaćanje LA RATA karticom do 12 rata
 • • plaćanje VISA karticom do 12 rata

.

Erste Ratka

CKB Shopping kartica: do 24 rate

CKB Shop&Go: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: do 24 rate

NLB Libero Visa kartica: do 24 rate

NLB Visa revolving kartica: do 24 rate

NLB Visa Gold kartica: do 24 rate

NLB Master Card Standard kartica: do 24 rate

NLB Mastercard Gold: do 24 rate

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star