Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Delimano Ceramica Forte premaz

Ceramica Forte premaz sa efektom plavog kamena

Keramički premaz CeramicaForte s efektom izrade od kamena

Keramički premaz CeramicaForte s efektom izrade od kamena slijedi vrlo popularan najnoviji trend u kuhanju. Prirodan izgled podsjeća nas na tradiciju, a opet sadrži najbolja svojstva premaza, gotovo kao kuhanje na zagrijanom kamenu.

S keramičkim premazom s efektom izrade od kamena CeramicaForte protvani, lonci, tave i pekači postaju izuzetno otporni kod upotrebe, bez gubitka odličnih neprianjajućih svostava, uvijek garantirajući zdravo, lagano i ukusno kuhanje, pečenje, prženje ili pirjanje - zajedno sa sposobnošću kuhanja pri niskim temperaturama i čuvanjem arome i prirodnog okusa hrane.

Neprianjajuća površina - uživajte u lakom kuhanju s premazom CeramicaForte

Uživajte u kuhanju više nego ikad s posuđem koji posjeduje ekskluzivni efekt izrade od kamena! Nova linija - poboljšana i bolja nego ikad, Delimano Delicia sada posjeduje CeramicaForte, izuzetno postojan i čvrst keramički premaz koji ima tri puta jača svojstva neprijanjanja, te je za 50% otpornija na ogrebotine nego ijedno posuđe prije! Prekrasno dizajnirana, Delicia posebnog oblika i kombinacije boje plavog kamena i tamnosive boje ne samo da će vas osloboditi muke oko prianjanja hrane, već se odlično uklapa i u svaku kuhinju svojim minimalističkim i svevremenim dizajnom. Alpha set će vas opskrbiti najophodnijim posuđem u kuhinji, a prikladan je za sve uobičajene načine kuhanja (ne za indukciju).

S Delimano najnovijim CeramicaForte premazom koji ima do 3 puta veća neprianjajuća svojstva od ostalih keramičkih premaza, svi će vaši zadaci u kuhinji biti čisti užitak!

NOVO! Isprobajte Br. 1 keramički premaz na tržištu!

Dosta vam je hrane koja se lijepi pri kuhanju? Sviđa vam se keramičko posuđe, ali ne želite ogrebotine iako ste posuđe upotrebljavali prema uputama? Da bi vas poštedjeli problema u kuhinji, Delimano je proizveo najbolji keramički premaz na tržištu - CeramicaForte - koji će vas zasigurno impresionirati svojim odličnim svojstvima..

Popularan efekt izrade od kamena u sofisticiranom, ali i modernom talijanskom stilu

Proizvedene u Italiji, keramičke tave i lonci Delicia atraktivnog su i modernog dizajna: vanjski plavi silikonizirani emajl odgovara unutrašnjosti načinjenoj s efektom izrade od kamena. Uglađen i sofisticirani stil prilagodit će se svakom modernom kućanstvu.