Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

POPUSTI ZOVU!

POPUSTI ZOVU!
Uštedite do ČAK -70%!

Uštedite do ČAK -70%!

Ponuda važi još samo
[banner_timer]
 

Stone Legend Classic okrugla multifunkcionalna posuda

Photo
Video

Uživajte u pripremi ukusnih obroka koji će oduševiti vašu porodicu u okrugloj multifunkcionalnoj posudi Stone Legend Classic. Načinjena je od čelika i emajl baze presvučene WhitFord QuanTanium neprianjajućim premazom koji osiguravaju praktičnost i jednostavno održavanje. Postignite odlične rezultate pripreme zdravih obroka u posudi prečnika 28 cm.

Stone Legend Classic okrugla multifunkcionalna posuda
24,90 €
Besplatna dostava
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 052
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Uživajte u pripremi ukusnih obroka koji će oduševiti vašu porodicu u okrugloj multifunkcionalnoj posudi Stone Legend Classic. Načinjena je od čelika i emajl baze presvučene WhitFord QuanTanium neprianjajućim premazom koji osiguravaju praktičnost i jednostavno održavanje. Postignite odlične rezultate pripreme zdravih obroka u posudi prečnika 28 cm.

Više informacija
Detalji proizvoda

Okrugla posuda za sočna jela, bilo sa šporeta ili iz rerne

Kompaktan dizajn multifunkcionalne posude Stone Legend Classic osigurava vam jednostavnu pripremu raznih jela – od domaćih lazanja do odrezaka i umaka. Posuda je pogodna za upotrebu na svim vrstama šporeta (uključujući i indukciju) kao i u rerni.

Kombinacija materijala koji osiguravaju dugotrajnu upotrebu

Multifunkcionalna okrugla posuda dio je nove Delimano Stone Legend Classic linije. Načinjena je od čelika i emajla koji je sadrži Whitford QuanTanium premaz ojačan česticama kamena i titanijuma. Posuda ima prečnik od 28 cm.

Okrugla posuda prikladna je za sve velike zadatke – pripremajte umake, kuvano povrće, rižu, sarmu, svinjsko pečenje, lazanje, tjesteninu ili ukusne kolače, bez straha od prijanjanja.

Baza okrugle multifunkcionalne posude – pouzdani emajl

Klasična u svom retro stilu, multifunkcionalna posuda tradicionalnog izgleda sadrži tri sloja čelika prekrivena emajlom koji osigurava brzo zagrijavanje i ravnomjernu pripremu namirnica. Sigurna za pripremu u rerni do 230 °C, posuda je prikladna za pripremu ukusnih delicija poput kolača ili domaćeg hljeba.

Značajke emajl premaza koji se koristi u izradi posuđa:

 • Čvrst i gladak sa neporoznom površinom
 • Otporan na hemikalije
 • 100% prikladan za recikliranje
 • Izdržljiv i otporan na ogrebotine
 • Dugotrajna boja
 • Osigurava jednostavno čišćenje
 • Sprječava sagorijevanje hrane

100% neprianjajuće svojstvo

Čvrsti Quantanium premaz sadrži čestice kamena koje postepeno otpuštaju toplinu prema namirnicama, zadržavajući tako hranjive tvari i autentičan okus – baš kao priprema hrane na pravom kamenu.

Visokokvalitetni materijali Stone Legend Classic posuđa

Multifunkcionalna posuda sadrži 8 slojeva pri čemu je baza načinjena od 3 sloja dok je premaz načinjen od 5 slojeva. Također, dodali smo i čestice titanijuma koje ojačavaju premaz i čine ga neuništivim – čak i kada se koristi metalni pribor.

Posuda za sve vrste šporeta i rerni

Za potpunu praktičnost i svestranost ova okrugla multifunkcionalna posuda prikladna je za sve vrste šporeta, uključujući i indukcijski. Posuda ne sadrži bakelitne ručke i sigurna je za pripremu jela u rerni.

Osigurana zdrava priprema namirnica

Premaz Quantanium temelji se na vodi te je ekološki prihvatljiv za kuvanje. Svi materijali koji se koriste tokom izrade posude ne sadrže toksične čestice i 100% su bez PFOA. Takođe, zahvaljujući otpornosti na ogrebotine ne ispuštaju se štetne PTFE hemikalije u hranu.

Jednostavna priprema i održavanje

Quantanium premaz osigurava vam jednostavno čišćenje multifunkcionalne posude. Nakon kuvanja, posudu možete staviti u mašinu za suđe ili oprati sa malo vruće vode i deterdženta. Takođe, posuda sadrži neprijanjajući premaz koji omogućuje pripremu namirnica uz samo kap ulja.

Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

 • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
 • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
 • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.