MULTIFRESH VAKUUMSKI
EKSTRAKTOR 5U1

Delimano Multifresh predstavlja revoluciju u klasičnom blendanju – on je Vaš pametni 5u1 uređaj sa sledećim funkcijama: vakuum blendanje, vakuum, blendanje, kuvanje, mljevenje i puls funkcija. 

FUNKCIJE

 • VAKUUMIRANJE + BLENDANJE
 • BLENDANJE
 • VAKUUMIRANJE
 • KUVANJE
 • MLJEVENJE
 • PULS

VAKUUMIRANJE + BLENDANJE

Njegova snažna vakuum pumpa stvara pritisak od -40Kpa, uklanja sav vazduh, pa tako spriječava štetnu oksidaciju. Nakon toga, moćni motor od 800W sa 25.000 obrtaja u minuti će izblendati sve sastojke do potpuno glatke smješe.

BLENDANJE

Funkcija blendanja može se koristiti sa teglom za miješanje i posudom za grijanje. Ovo će izblendati sve sastojke sa 25.000 obrtaja po minuti.

VAKUUMIRANJE

Vakuum uređaj koji stvara pritisak od -40kPa i dodatno zadržava vlažnost, sokove i ukus hrane. Na taj način hranu možete sačuvati mnogo duže od hrane koja se čuva u običnim plastičnim posudama ili kesama.

BLENDANJE + PULSE FUNKCIJA

Pripremite ukusne i zdrave supe pune vitamina za oko 20 minuta. Element grijanja može zagrijevati do 70°C *. Savršena temperatura za kuvanje, ne pretopla, stoga neće naštetiti vitaminima i hranljivim sastojcima. *Ova temperatura je dovoljna za kuvanje svih vrsta povrća, osim krompira.

GRIJANJE + BLENDANJE

Savršena funkcija za mljevenje, mješanje i drobljenje leda - pripremite osvježavajuće hladne napitke sa samo nekoliko pritiskanja puls dugmeta.

KOJI SMOOTHIE BISTE VI ODABRALI?

Smoothie pripremljen sa MultiFresh uređajem sadrži do 74% više A, C i E vitamina nego smoothie napravljen sa drugim blenderima.

Smoothie napravljen uveče sa MultiFresh vakuum mješalicom sadrži više A vitamina ujutro nego potpuno svježi smoothie iz običnog blendera koji je napravljen odmah ujutru.

Klasično Blendanje

Vakuumsko Blendanje

Bez
pjenušanja
Bez
oksidacije
Bez
odvajanja
 • 38% više vitamina A*
 • 27% više vitamina B*
 • 114% više vitamina C*
*U poređenju sa smutijima napravljenim u ne vakuumskim blenderima.

MULTIFRESH SET UKLJUČUJE

 1. Glavni motor 800W / 25.000 RPM
 2. Posuda sa grijanjem (1.200 ml)
 3. Posuda za blendanje (700ml) sa vakuum ventilom
 4. Šestokrilna titanijumska oštrica od nerđajućeg čelika
 5. Čaša od 200 ml sa dvokrilnom oštricom
 6. Vakuumska jedinica
 7. Vakuumska cijev
1 2 3 4 5 6 7

Zašto je multifresh tako poseban?

U tabeli ispod možete provjeriti koje su glavne razlike između MultiFresh i Nutribullet uređaja. Na ovaj način ćete lako shvatiti zašto ga nazivamo 5u1 uređajem, a ne običnim blenderom ili vakuumskim blanderom.

 
Naziv proizvoda
Opis
Snaga
Obrtaja u minuti
Sječivo
Posuda za blendanje
Vakuumski ventil i osovina
Posuda za zagrijavanje
Ugrađena ploča za grijanje
Set za mljevenje
Vakuum crijevo
Funkcije
Vakuumsko blendanje
Vakuumiranje
Blendanje za zagrijavanjem
Mljevenje
Puls funkcija
Knjiga sa receptima
Cijena

VAZDUH PREDSTAVLJA PROBLEM

Kada se hrana ostavi na vazduhu dolazi do oksidacije, gubljenja svježine, vitamina i hranjivih vrijednosti. Prva prednost novog Delimano MultiFresh ekstraktora je vakuumiranje.

Stavite sastojke u teglu, pričvrstite na podnožje, podesite funkciju vakuumske smjese i pritisnite dugme - MultiFresh će ukloniti vazduh prije miješanja! Dakle, ne samo da ne miješa vazduh sa sastojcima, već ga potpuno eliminiše.

 • Bez oksidacije
 • Zadržani vitamini
 • Prirodni ukus
 • Oksidacija
 • Gubljenje vitamina
 • Gubljenje ukusa

VAKUUMSKO ČUVANJE HRANJIVIH SASTOJAKA

 • 1

  Vakuumsko zatvaranje čuva hranu danima ili čak nedeljama duže od hrane koja se čuva u plastičnim posudama ili vrećama.

 • 2

  Vakuumski zatvorena hrana ima bolji ukus. Vakuumsko zatvaranje zadržava vlagu, sokove i ukus hrane. Primjetićete razliku u ukusu.

 • 3

  Vakuumsko zatvaranje čuva hranu tako što eliminiše sav vazduh iz nje, što spriječava razvijanje bakterija.

7-dnevni Quickslim program za mršavljenje

Preuzmite naš besplatni 7-dnevni Quickslim program za mršavljenje i otkrijte nevjerovatne recepte koji će Vam pomoći da vodite zdraviju ishranu i dovedete svoje tijelo u idealnu formu!

MultiFresh vakuumski ekstraktor 5u1

ID: 110047514| SKU: 110047514

0/5 ()

Delimano Multifresh predstavlja revoluciju u klasičnom blendanju – on je Vaš pametni 5u1 uređaj sa sledećim funkcijama: vakuum blendanje, vakuum, blendanje, kuvanje, mljevenje i puls funkcija. Ojačajte svoj imunitet hraneći se zdravo!

Pozovite nas: 020 410 052
149,90 €
69,90 € Club 5*
         

PROMIJENITE ŽIVOT ZA 21 DAN

Otkrijte nove recepte, poboljšajte zdravlje, smršavite i počnite jesti zdravije pomoću Multifresh dnevnog plana obroka za 21 dan.

Jednostavne, ukusne i zdrave ideje za 4 različita obroka svakog dana. Započnite najbolju avanturu u Vašoj kuhinji tako što ćete sada preuzeti besplatnu knjigu sa više od 80 recepata.

Počnite sa promjenama >>

Sve što Vam je potrebno za kuhinju. Italijansko keramičko posuđe, ekspres lonci, kuhinjski aparati i još mnogo toga. Molimo Vas imajte u vidu da su proizvodi dostupni u ograničenim količinama.

© Studio Moderna 2020

MultiFresh vakuumski ekstraktor 5u1

ID: 110047514| SKU: 110047514

0/5 ()

Delimano Multifresh predstavlja revoluciju u klasičnom blendanju – on je Vaš pametni 5u1 uređaj sa sledećim funkcijama: vakuum blendanje, vakuum, blendanje, kuvanje, mljevenje i puls funkcija. Ojačajte svoj imunitet hraneći se zdravo!

Pozovite nas: 020 410 052
149,90 €
69,90 € Club 5*