Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

POPUSTI ZOVU!

POPUSTI ZOVU!
Uštedite do ČAK -70%!

Uštedite do ČAK -70%!

Ponuda važi još samo
[banner_timer]
 

MultiFresh vakuumski ekstraktor 5u1

Trenutno nemamo na zalihama
Photo
Video

Delimano Multifresh predstavlja revoluciju u klasičnom blendanju – on je Vaš pametni 5u1 uređaj sa sledećim funkcijama: vakuum blendanje, vakuum, blendanje, kuvanje, mljevenje i puls funkcija. Ojačajte svoj imunitet hraneći se zdravo!

MultiFresh vakuumski ekstraktor 5u1
149,90 €
Odaberite opciju
Proizvod nije na zalihama, molimo Vas pozovite nas na: 020 410 052
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Dodatne informacije
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Delimano Multifresh predstavlja revoluciju u klasičnom blendanju – on je Vaš pametni 5u1 uređaj sa sledećim funkcijama: vakuum blendanje, vakuum, blendanje, kuvanje, mljevenje i puls funkcija. Ojačajte svoj imunitet hraneći se zdravo!

Više informacija
Detalji proizvoda

Revolucija u blendanju

U trenutku kada se voće i povrće izrežu počinje i oksidacija, gubljenje boje, ukusa, vitamina i minerala. MultiFresh posjeduje automatski senzor koji će se pobrinuti da je sav vazduh uklonjen prije blendanja, tako da će Vaša hrana i napitci ostati svježiji, ukusniji i zdraviji na duži vremenski period.

Delimano Multifresh

MultiFresh set uključuje

 1. Glavni motor 800W / 25.000 RPM
 2. Posuda sa grijanjem (1.200 ml)
 3. Posuda za blendanje (700ml) sa vakuum ventilom
 4. Šestokrilna titanijumska oštrica od nerđajućeg čelika
 5. Čaša od 200 ml sa dvokrilnom oštricom
 6. Vakuumska jedinica
 7. Vakuumska cijev
1
2
3
4
5
6
7
Delimano Multifresh

7-DNEVNI QUICKSLIM PROGRAM ZA MRŠAVLJENJE

Preuzmite naš besplatni 7-dnevni Quickslim program za mršavljenje i otkrijte nevjerovatne recepte koji će Vam pomoći da vodite zdraviju ishranu i dovedete svoje tijelo u idealnu formu! Kliknite ovdje >>

5 funkcija jednostavnih za korišćenje

Baza i dodaci obezbjeđuju da MultiFresh ima pet odličnih funkcija - sve u jednom uređaju: vakuum blendanje, vakuum, blendanje, kuvanje, mljevenje i puls funkciju, dajući Vam nenadmašnu snagu sa jednostavnim kontrolama.

 • Delimano Multifresh
  VAKUUMSKO BLANDANJE

  Za kremaste smutije

 • Delimano Multifresh
  VAKUUMIRANJE

  Za očuvanje hrane

 • Delimano Multifresh
  PRIPREMA SUPE

  Skuvajte zdravu supu za 20 minuta

 • Delimano Multifresh
  DROBILICA

  Za kafu, šećer i slično

 • Delimano Multifresh
  PULS FUNKCIJA

  Napravite finiju teksturu koju je lakše blendati

 • Delimano Multifresh
  BLENDER

  Za sladolede, prelive, soseve, putere i još mnogo toga

Pravite zdravije smutije sa više vitamina

Naučna ispitivanja dokazuju da nivoi vitamina, minerala i drugih hranljivih materija ostaju viši kada se smuti pravi u MultiFresh uređaju, u poređenju sa običnim mikserom, sa 38% više vitamina A, 114% više vitamina E i 27% više vitamina C *.

* Nakon 48 sati, smuti iz MultiFresh-a sadrži 114% više vitamina E, 27% više vitamina C i 38% više b-karotena (koji se nalazi u vitaminu A).

Delimano Multifresh

Vakuumiranje na 4 jednostavna načina

MultiFresh može se koristiti i kao vakuum mašina, pogodna za većinu vakuumskih kesa i kutija na tržištu. Vakuumiranje možete obaviti sa MultiFresh bazom i bez nje. Uređaj radi i na baterije tako da je još praktičniji. Za bolje postavljanje na vreće i kutije možete koristiti vakuumsku cijev.

 • Delimano Multifresh

  Sa vakuumskom jedinicom na bazi

 • Delimano Multifresh

  Sa vakuumskom jedinicom i cijevi na bazi

 • Delimano Multifresh

  Samo vakuumska jedinica

 • Delimano Multifresh

  Vakuumska jedinica i cijev

Domaća supa za samo 20 minuta

MultiFresh može kuvati na temperaturi do 70°C. To znači da sastojci neće skroz prokuvati i sačuvaće više hranjivih sastojaka.

Funkcija kuvanja pogodna je i za pripremu hrane za bebe, a tegla od 1.200 ml dovoljno je velika da pripremite zdravu supu za cijelu porodicu.

Delimano Multifresh

Dovoljno snažan za sve izazove

Motor snage 800 W može okretati sječiva brzinom do 25.000 u minuti, dok moćna vakuumska osovina može stvoriti vakuum snage 40kPa. Dugotrajna oštrina i otpornost na koroziju su zagarantovani za noževima od nerđajućeg čelika sa titanijumskim slojem.

Dodatne informacije
 • Snaga: 800 W
 • Broj obrtaja u minuti: 25.000 
 • Zapremina posude za blendanje sa vakuum ventilom: 700ml
 • Zapremina posude sa grijanjem: 1.200 ml
 • Zapremina posude za mljevenje: 200 ml 
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

 • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
 • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
 • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.