Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

POPUSTI ZOVU!

POPUSTI ZOVU!
Uštedite do ČAK -70%!

Uštedite do ČAK -70%!

Ponuda važi još samo
[banner_timer]
 

Tornadica ručni kultivator

Photo
Video

Predstavljamo Vam nov, lakši i brži način obrade vrta ili bašte i vađenja korova uz Tornadica ručni kultivator. Bez mnogo muke, brzo ćete pripremiti zemlju i iskoreniti korov. Ovaj višenamjenski alat zamjenjuje motiku, sadilicu za rasad, frezu za usitnjavanje zemlje i sredstvo za uklanjanje korova! Zahvaljujući ergonomskom dizajnu i 3 podesive visine, svi poslovi u bašti postaju puno jednostavniji.

Tornadica ručni kultivator
54,90 €
33,16 € Club 5*
Besplatna dostava
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 052
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Predstavljamo Vam nov, lakši i brži način obrade vrta ili bašte i vađenja korova uz Tornadica ručni kultivator. Bez mnogo muke, brzo ćete pripremiti zemlju i iskoreniti korov. Ovaj višenamjenski alat zamjenjuje motiku, sadilicu za rasad, frezu za usitnjavanje zemlje i sredstvo za uklanjanje korova! Zahvaljujući ergonomskom dizajnu i 3 podesive visine, svi poslovi u bašti postaju puno jednostavniji.

Više informacija
Detalji proizvoda

Uživajte u baštenski poslovima i uzgoju zdrave, organske hrane

Svi smo svjedoci koliko je u prethodnoj deceniji sve industrijalizovano i instant. Zato nam je sada više nego ikad potrebna zdrava hrana, uzgojena u sopstvenoj bašti.

Uz Tornadica inovativni ručni kultivator možete obrađivati, kopati ili izvaditi korov iz zemlje dok stojite, bez nepotrebnog opterećivanja kičme.

Ovaj višenamenski alat zamjenjuje motiku, sadilicu za rasad, frezu za usitnjavanje zemlje i sredstvo za uklanjanje korova! Zahvaljujući ergonomskom dizajnu i 3 podesive visine osiguravaju Vam jednostavnu i praktičnu upotrebu.

Budući da se ne morate pomjerati, čučati ili klečati tokom rada, bićete odmorniji, a posao će se obavljati brže i i efikasnije.

Tornadica

Uživajte u zdravim namirnicama koje sami odgajate

Priprema zdravih i ukusnih obroka može biti stresna i skupa. A skupo ne znači i zdravije!

Uživajte u uzgoju svojih namirnica i učinite posao u svojoj bašti bržim i lakšim uz Tornadica ručni kultivator koji preporučuje Delimano.

Osigurajte sebi i porodici zdrave obroke svaki dan. Vrtlarenje će postati vaša omiljena aktivnost i omiljeni hobi. Zaboravite na nepotrebno saginjanje ili klečanje tokom kopanja bašte, sada sve postaje mnogo lakše.

Tornadica

Ergonomski dizajn omogućava rad bez bolova

Tornadica kultivator, je dizajniran tako da smanjuje pritisak na leđa i zglobove, a pri tome vam omogućava da završite sve poslove u bašti. Inovativni dizajn olakšava aktivnosti pri radu i izvlači neželjene biljke i korov sa lakoćom

 1. Ergonomski dizajn - ravnomjerno raspoređuje opterećenje između ruku, leđa, ramena, nogu i trbušnih mišića, bez savijanja
 2. Podesiva drška - možete podestiti 3 različita položaja prema visini i svojim potrebama
 3. Zakrivljena ručka - obavlja posao u jednom koraku
 4. Spiralne kandže jednostavno obrađuju bilo koju površinu:
  • tvrdu zemlju
  • suvu zemlju
  • zemlju u kojoj ima kamenčića
  • pjeskovito tlo
1
2
3
4
Tornadica

Riješite se korova u samo 3 jednostavna koraka:

Tajna Tornadica ručnog kultivatora je u njegovim spirnalnim "kandžama" koje mogu prodrijeti do 20 cm duboko u zemlju izvlačeći sav korov, bez oštećenja okolnih biljaka. Riješite se korova ili osjvežite zemlju u samo 3 jednostavna koraka:

 • Tornadica

  Postavite ručni kultivator (pod normalnim uglom)

 • Tornadica

  Pritisnite i okrenite ga

 • Tornadica

  Izvadite korov ili zemlju

Zamjenite standardni alat ovim praktičnim 4u1 alatom

Da li imate previše alata za različite potrebe u bašti? Tornadica ručni kultivator mijenja čak 4 standardna baštenska alata. Koristite ga umjesto:

 • Tornadica

  Motike za okopavanje

 • Tornadica

  Sadilica za rasad ili povrće

 • Tornadica

  Freza za rastresanje i usitnjavanje zemlje

 • Tornadica

  Vadilica korova

Nagrađivani dizajn - lagan i sklopiv

Tornadica je ručni kultivator težak samo 2,4 kg. Možete birati između 3 nivoa visine - od 85 do 103 cm. Izrađen je od kvalitetnog čelika, te će vas služiti dugi niz godina. Zahvaljujući sklopivom nagrađivanom dizajnu, možete ga skladištiti čak i u manjim ostavama, te je veoma jednostavan za nošenje

 • Tornadica

  Izdržljiv, izrađen od kvalitetnih materijala

 • Tornadica

  Sklopiv i jednostavan za odlaganje

Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

 • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
 • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
 • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.