Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

POPUSTI ZOVU!

POPUSTI ZOVU!
Uštedite do ČAK -70%!

Uštedite do ČAK -70%!

Ponuda važi još samo
[banner_timer]
 

Top Shop Egglettes posude za kuvanje jaja

Photo
Video

Predstavljamo Vam Egglettes, savršene posude za kuvanje jaja. Ove silikonske posudice ne sadrže BPA i čine kuvanje jaja lakšim nego ikad. Razbijte jaja u posude, skuvajte ih i lako ih izvadite. Napravite tvrda ili meka kuvana jaja, mini omlet i još mnogo toga! Termodinamički dizajn omogućava da se jaja kuvaju baš kao u ljusci, veoma lako i jednostavno. 

Top Shop Egglettes posude za kuvanje jaja
19,90 €
18,91 € Club 5*
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 052
Stock: 4
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Predstavljamo Vam Egglettes, savršene posude za kuvanje jaja. Ove silikonske posudice ne sadrže BPA i čine kuvanje jaja lakšim nego ikad. Razbijte jaja u posude, skuvajte ih i lako ih izvadite. Napravite tvrda ili meka kuvana jaja, mini omlet i još mnogo toga! Termodinamički dizajn omogućava da se jaja kuvaju baš kao u ljusci, veoma lako i jednostavno. 

Više informacija
Detalji proizvoda

Skuvajte jaja na lakši način, bez guljenja

Da li imate problema prilikom ljuštenja jaja nakon kuvanja? Taj proces Vam oduzima previše vremena, ponekad je teško oljuštiti samo ljusku i jaje ne izgleda lijepo. Sada postoji bolji način - Egglettes silikonske posude za kuvanje jaja su dizajnirane kako bi Vam pomogle da jaja budu još ukusnija i boljeg izgleda.

Top Shop Egglettes 4 pcs

Izručite jaje iz posude za samo 1 sekundu

Top Shop Egglettes je silikonska posuda za kuvanje jaja koji će Vam pomoći pi kuvanju bilo koje vrste kuvanog jaja, bez napora.

Nelijepljivi silikon koji ne sadrži BPA će ravnomjerno podijeliti toplotu i jaje će biti skuvano kao u svojoj ljusci. Nakon što je kuvanje završeno jednostavno otvorite poklpac i izručite jaje.

Top Shop Egglettes 4 pcs

Kako se koristi Top Shop Egglettes?

 • Top Shop Egglettes 4 pcs

  1. Razbijte i uspite jaje u posudu

 • Top Shop Egglettes 4 pcs

  2. Zatvorite poklopac

 • Top Shop Egglettes 4 pcs

  3. Skuvajte 

 • Top Shop Egglettes 4 pcs

  4. Izručite i servirajte

Skuvajte jaja i lako ih odložite

Jaja možete skuvati i sačuvati ih za kasnije u Top Shop Egglettes posudama, ponijeti ih kao ručak na poslu ili u školi. Vaše jelo će biti spremno u svakom trenutku, jednostavno otvorite poklopac i izručite jaje.

Nakon korišćenja jednostavno operite posude u mašini za suđe.

Top Shop Egglettes 4 pcs

Napravite kreativna jela sa zdravim povrćem

Top Shop Egglettes posude za jaja su savršene za pripremanje ukusnih i zdravih omleta koji izgledaju fenomenalno. Možete dodati bilo koje povrće, sir ili meso po Vašoj želji i uživati u najboljem doručku kod kuće ili na poslu. Priprema je veoma jednostavna:

 • Top Shop Egglettes 4 pcs

  1. Napunite posudu sa jajetom

 • Top Shop Egglettes 4 pcs

  2. Dodajte sir i povrće

 • Top Shop Egglettes 4 pcs

  3. Kuvajte od 10 do 15 minuta

 • Top Shop Egglettes 4 pcs

  4. Servirajte i uživajte!

Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

 • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
 • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
 • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.