Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Ljetnji Shopping dani!

Ljetnji Shopping dani! Iskoristite do ČAK -70% popusta na vaše omiljene proizvode.

Iskoristite do ČAK -70% popusta na vaše omiljene proizvode.

 
[banner_timer]
 

Ljetnji Shopping dani!

Ljetnji Shopping dani! Iskoristite do ČAK -70% popusta na vaše omiljene proizvode.

Iskoristite do ČAK -70% popusta na vaše omiljene proizvode.

 
[banner_timer]
 

Rovus Swivel Sweeper 360 električni čistač

Trenutno nemamo na zalihama
Photo
Video

Sa Rovus Swivel Sweeper električnim čistačem, čišćenje Vašeg doma nikada nije bilo lakše! Osim baze koja se okreće za 360°, čistač ima i 4 rotirajuće četkice koje pojednostavljuju uklanjanje prljavštine sa čak 2000 obrtaja u minuti. Bežični čistač dolazi sa punjivom baterijom, a može se koristiti do 45 minuta sa jednim punjenjem.

Rovus Swivel Sweeper 360 električni čistač
39,90 €
Odaberite opciju
Proizvod nije na zalihama, molimo Vas pozovite nas na: 020 410 052
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Dodatne informacije
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Sa Rovus Swivel Sweeper električnim čistačem, čišćenje Vašeg doma nikada nije bilo lakše! Osim baze koja se okreće za 360°, čistač ima i 4 rotirajuće četkice koje pojednostavljuju uklanjanje prljavštine sa čak 2000 obrtaja u minuti. Bežični čistač dolazi sa punjivom baterijom, a može se koristiti do 45 minuta sa jednim punjenjem.

Više informacija
Detalji proizvoda

Snažan i izuzetno lagan bežični uređaj za čišćenje

Prljavština i mrvice se nakupljaju, a Vi ne znate odakle krenuti sa čišćenjem? Dosta Vam je glomaznih usisavača i neugodnih položaja prilikom čišćenja? Pomoću Swivel Sweeper električnog čistača Vaše čišćenje postaje jednostavno i učinkovito.

Fleksibilan bežični čistač namijenjen je za čišćenje svih vrsta površina Vašeg doma. Njegova snažna baterija osigurava Vam do 45 minuta čišćenja sa samo jednim punjenjem.

Swivel Sweeper

Moćne četke za čišćenje

Posebna tehnologija četkica osigurava Vam uklanjanje i najsitnijih čestica prašine. Rotirajuće četkice učinkovito uklanjaju prašinu, prljavštinu i mrvice s tepiha, pločica, laminata i ostalih površina u Vašem domu.

Inovativna baza koja se okreće za 360° ima i kružne četkice koje čiste sve zalutale mrvice i ostatke prljavštine. Osigurajte sebi besprekorno čist dom koristeći ovaj praktičan uređaj za čišćenje.

Swivel Sweeper

Praktičan i efikasan uređaj za čišćenje

Električni uređaj za čišćenje Vašeg doma ima mnoge prednosti koje ga razlikuju od ostalih uređaja za čišćenje.

 • Swivel Sweeper

  Rotirajuća glava se okreće za 360° a rotirajuće četkice osiguravaju jednostavniju i učinkovitiju upotrebu električnog čistača.

 • Swivel Sweeper

  Bežični čistač osigurava jednostavnije uklanjanje prljavštine sa svih površina Vašeg doma bez nepotrebnih kablova.

 • Swivel Sweeper

  Električni čistač je prilagodljiv za teško dostupna mjesta, a savitljiva ručka Vam pomaže da dosegnete sva nedostupna mjesta bez saginjanja.

 • Swivel Sweeper

  Snažna punjiva baterija od 7,2 V omogućuje čišćenje do 45 minuta. Kada se isprazni, s lakoćom je odvojite od čistača i uključite na punjač.

Jednostavna upotreba i pohrana

Uz Rovus električni čistač nema potrebe za prašnjavim i neurednim vrećama za čišćenje. Nakon što ste završili s čišćenjem, jednostavno pritisnite dugme kako biste ga ispraznili.

Swivel Sweeper
Dodatne informacije

Set sadrži:

 • 1 x električni čistač Swivel Sweeper 360
 • 1 x punjiva baterija
 • 1 x punjač
 • 1 x uputstvo za korištenje
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

 • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
 • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
 • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 22h.