Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Petak 13.

Petak 13. - Zbog velikog interesovanja akcija je produžena još danas do kraja dana!!

Zbog velikog interesovanja akcija je produžena još danas do kraja dana!

-13%
 
[banner_timer]
 

Nutribullet RX V1 ekstraktor hranjivih sastojaka

Photo
Video

Ekstraktujte svoje omiljene namirnice u hranjiv napitak koji će vašem tijelu dati mnoštvo vitamina, vlakana, minerala i energije kroz nevjerojatnu teksturu i ukus. Nutribullet RX V1 ekstraktor hranjivih sastojaka pretvara vaše voće i povrće u ukusan napitak sa svojim snažnim motorom od 1700 W, a možete ga koristiti i kao kuvalo koje će pripremiti izvrsnu supu u nekoliko minuta. Set uključuje posudu za supu, 1 porodičnu i 1 standardnu posudu sa poklopcem.

Nutribullet RX V1 ekstraktor hranjivih sastojaka
219,90 €
208,91 € Club 5*
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 052
Stock: 3
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Ekstraktujte svoje omiljene namirnice u hranjiv napitak koji će vašem tijelu dati mnoštvo vitamina, vlakana, minerala i energije kroz nevjerojatnu teksturu i ukus. Nutribullet RX V1 ekstraktor hranjivih sastojaka pretvara vaše voće i povrće u ukusan napitak sa svojim snažnim motorom od 1700 W, a možete ga koristiti i kao kuvalo koje će pripremiti izvrsnu supu u nekoliko minuta. Set uključuje posudu za supu, 1 porodičnu i 1 standardnu posudu sa poklopcem.

Više informacija
Detalji proizvoda
 • Nutribullet RX V1

  Posebno dizajnirane oštrice za maksimalnu ekstrakciju hranjivih sastojaka iz namirnica.

 • Nutribullet RX V1

  Snažan motor uz pomoć SMART tehnologije može usitniti i najtvrđe sastojke.

 • Nutribullet RX V1

  Opcija zagrijavanja idealna je za supe i tople umake koji će biti gotovi u nekoliko trenutaka.

 • Nutribullet RX V1

  Jednostavan za čišćenje - oštrice je dovoljno oprati pod mlazom vode sa blagim sredstvom za pranje posuđa, a posude su perive u mašini.

Ekstraktujte svoje omiljene sastojke u ukusnu supu ili napitak

Pripremite zdrav i ukusan obrok kao što su smoothie, sok ili supa sa ovim odličnim proizvodom. Nutribullet RX V1 ekstraktor hranjivih sastojaka pretvoriće svaki komad voća ili povrća, orašastih plodova ili drugih sastojaka u zdrav napitak zvan Nutriblast RX.

Nutribullet RX V1

Domaća supa spremna je u nekoliko minuta

Da, ovaj proizvod ima i drugu funkciju, a to je zagrijavanje uz blendanje. Potrebno je samo pritisnuti G dugme na proizvodu i snažni motor aktiviraće ciklus zagrijavanja koji traje 7 minuta.

Nutribullet RX V1

Izuzetna snaga motora

Sa motorom od 1700 W i brzinom 30.000 okretaja u minuti, ovo je najsnažniji Nutribullet do sada. Sa velikim posudama, nastavkom sa drškom i ciklusom zagrijavanja, mogućnosti za vaš domaći Nutriblast RX su bezbrojne. Ovaj snažan motor omogućava ukusne i kremaste napitke u kojima će uživati cijela porodica.

Nutribullet RX V1

Savršen za kremaste napitke

U Nutribullet svijet pristigla je nova tehnologija koja pretvara zdravo voće, povrće, orašaste plodove, sjemenke i ostale sastojke u kremaste napitke. Obični sokovnici uglavnom ne ekstraktuju sve hranjive sastojke u sok, dok ostali blenderi nemaju dovoljnu snagu za usitnjavanje, pa tako često nakon blendanja ostaju veliki komadi sastojaka u napitku.

NutriBullet RX ima dovoljno snage da pretvori cijelu voćku u hranjiv napitak koji je kremast i pjenušav, svaki put. Uz ovaj napitak lako ćete stvoriti zdrave navike za cijelu porodicu.

Nutribullet RX V1

Praktičan za svaki dom

NutriBullet RX V1 najnapredniji je Nutribullet do sada. Nema potrebe za dodatnim nepotrebnim koracima u izradi napitaka jer je on već unaprijed programiran za sve što vam je potrebno zahvaljujući SMART tehnologiji. To znači da:

 • automatski blenda na idealnoj brzini,
 • radi pauze u predodređenim intervalima,
 • vremenski je učinkovit.

NutriBullet RX obavlja cijeli posao za vas.

Nutribullet RX V1

Šta sve dolazi u paketu?

Nutribullet RX set uključuje:

 • Nutribullet RX bazu s motorom od 1700 W
 • Oštricu – odgovorna za ekstrakciju hranjivih sastojaka.
 • Posuda sa 2-dijelnim poklopcem – idealna za pripremanje supa. Poklopac omogućava otpuštanje viška topline, a nastavak za izlijevanje olakšava prebacivanje u drugu posudu.
 • Manja posuda – idealna za jednu osobu ili porciju od 0.9 l.
 • Veća posuda – sjajna za porodične obroke ili više porcija sa 1.3 l.
 • Poklopac za odlaganje – pristaje na obje posude kako bi vaš napitak ostao svjež za vrijeme prenosa ili spremanja.
 • Comfort obruč – pristaje na obje posude za lakšu upotrebu.Nutribullet RX V1
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

 • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
 • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
 • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.