Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

POPUSTI ZOVU!

POPUSTI ZOVU!
Uštedite do ČAK -70%!

Uštedite do ČAK -70%!

Ponuda važi još samo
[banner_timer]
 

Lonac Stone Legend Classic

Photo
Video

Pripremajte zdrava i ukusna jela u loncu Stone Legend Classic. Načinjen od čelika i emajla, lonac sadrži neprianjajuću površinu ojačanu titanijumom i čelikom. Snažne ručke osiguravaju vam jednostavno prenošenje lonca. Prikladan je za sve vrste šporeta, uključujući i indukcijski. Dolazi u dimenzijama od 20 cm i 24 cm.

Lonac Stone Legend Classic
Od 24,90 € Od
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 052
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Tehničke specifikacije
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Pripremajte zdrava i ukusna jela u loncu Stone Legend Classic. Načinjen od čelika i emajla, lonac sadrži neprianjajuću površinu ojačanu titanijumom i čelikom. Snažne ručke osiguravaju vam jednostavno prenošenje lonca. Prikladan je za sve vrste šporeta, uključujući i indukcijski. Dolazi u dimenzijama od 20 cm i 24 cm.

Više informacija
Detalji proizvoda

Lonac za pripremu tradicionalnih jela

Postignite fantastične rezultate kuvanja zahvaljujući Stone Legend Classic loncu i iznenadite cijelu porodicu ukusnim jelima. Načinjen od 3 sloja čelika i emajla, lonac dolazi u elegantnom dizajnu koji je prikladan za svaku kuhinju. Možete pripremati ukusne gulaše, ljuti chilli con carne ili ukusne soseve. Zahvaljujući Whitford Quantanium premazu osigurana je sigurna priprema namirnica, bez lijepljenja.

Lonac dolazi u dvije dimenzije – 20 cm i 24 cm.

Emajl – legendarni materijal za izradu posuđa

Emajl je legendarni materijal koji se decenijama koristi u izradi posuđa zbog izvanrednih svojstava:

 • Čvrst i gladak sa neporoznom površinom
 • Otporan na hemikalije
 • 100% prikladan za recikliranje
 • Izdržljiv i otporan na ogrebotine
 • Dugotrajna boja
 • Osigurava jednostavno čišćenje
 • Sprječava sagorijevanje hrane

Moderan pristup tradicionalnom kuvanju

Quantanium premaz jedan je od najinovativnijih i modernih premaza na tržištu, ali korijeni potiču iz stare tehnike kuvanja koju su koristili naši preci. Zahvaljujući česticama kamena koje se nalaze u premazu oponaša se kuvanje na pravom kamenu. Čestice čuvaju toplinu i postepeno je otpuštaju u namirnice kako bi se očuvala prirodna vlaga, vitamini i ukusi.

Visokokvalitetni materijali Stone Legend Classic posuđa

Kompaktan lonac Stone Legend Classic sadrži 8 slojeva pri čemu je baza načinjena od 3 sloja dok je premaz načinjen od 5 slojeva. Također, dodali smo i čestice titanijuma koje ojačavaju premaz i čine ga neuništivim.

Načinjen da traje – čak i kada se koristi metalni pribor

Zahvaljujući Quantanium premazu, osigurana je dugotrajnost lonca za porodične obroke. Na vrhu se nalazi izdržljiv premaz otporan na ogrebotine koji je prikladan i za upotrebu metalnog pribora.

Prikladan za sve vrste šporeta

Za potpunu praktičnost i svestranost, lonac Stone Legend Classic pogodan je za upotrebu na svim vrstama šporeta, uključujući i indukcijski.

 

Osigurana zdrava priprema namirnica

Premaz Quantanium temelji se na vodi te je ekološki prihvatljiv za kuvanje. Svi materijali koji se koriste tokom izrade posude ne sadrže toksične čestice i 100% su bez PFOA. Takođe, zahvaljujući otpornosti na ogrebotine ne ispuštaju se štetne PTFE kemikalije u hranu.

100% neprijanjajuća površina za jednostavno održavanje

Zaboravite na borbu s čišćenjem zagorjelog lonca zahvaljujući Quantanium neprijanjajućem premazu. Nakon kuvanja, lonac možete staviti u mašinu za  suđe ili oprati sa malo vruće vode i deterdženta. Takođe, neprianjajući premaz omogućuje vam pripremu namirnica uz samo kap ulja.

Tehničke specifikacije
Dimenzije 20cm, 24cm
Kapacitet 3,3l, 5,5l
Materijal carbon steel, enamel
Osnovni materijal čelik
Periv u mašini za suđe Da
Unutrašnji materijal QuanTanium premaz sa česticama pravog kamena
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

 • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
 • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
 • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.