Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

POPUSTI ZOVU!

POPUSTI ZOVU!
Uštedite do ČAK -70%!

Uštedite do ČAK -70%!

Ponuda važi još samo
[banner_timer]
 

Lavazza A Modo Mio Jolie aparat za kafu

Photo
Video

Uživajte u profesionalno napravljenoj kafi iz udobnosti Vašeg doma. Lavazza A Modo Mio Jolie aparat za kafu je elegantan uređaj sa velikom pažnjom na detalje, savršen za pravljenje najukusnije italijanske kafe. Pomoću STOP & GO dugmeta sa pozadinskim osvetljenjem možete za par trenutaka napraviti kafu punog i intezivnog ukusa, sa gustim i postojanim šlagom. 

Lavazza A Modo Mio Jolie aparat za kafu
79,90 €
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 052
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
  • Informacije ukratko
  • Detalji proizvoda
  • Tehničke specifikacije
  • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Uživajte u profesionalno napravljenoj kafi iz udobnosti Vašeg doma. Lavazza A Modo Mio Jolie aparat za kafu je elegantan uređaj sa velikom pažnjom na detalje, savršen za pravljenje najukusnije italijanske kafe. Pomoću STOP & GO dugmeta sa pozadinskim osvetljenjem možete za par trenutaka napraviti kafu punog i intezivnog ukusa, sa gustim i postojanim šlagom. 

Više informacija
Detalji proizvoda

Savršen espresso

Jolie je manji od većine aparata za kafu, pa ne zauzima mnogo prostora na radnoj površini. Širok je svega 12,5 cm, visok 22,5cm i dubok 33cm, tako da će se udobno uklopiti na bilo koju radnu površinu. Jolie aparat za kafu težak je samo 2.5kg, a rezervoar za vodu ima kapacitet od 600ml. Upečatljivi retro dizajn izgleda dobro u svakoj kuhinji, a dostupan je u pet boja (bijela, zelena, plava, crvena i crna).

Jednostavan za upotrebu, a pravi fantastičnu kafu!

Izuzetno tih aparat, gotovo da ne pravi zvuk tokom pripreme autentičnog italijanskog espresa. Iako mali aparat, AMM Jolie Vam dozvoljava da okusite punih 125 godina iskustva u pravljenju kafe pomoću jedne kapsule. Čak i najneiskusniji ljubiteljikafe moći će da naprave savršen espreso koristeći Jolie aparat za kafu. Ručica je velika i jednostavna za rukovanje. Jednostavno je podignite da biste otvorili poklopac dijela za kapsule, stavite kapsulu po izboru, a zatim spustite ručicu. Pritiskom samo jednog dugmeta na vrhu aparata dobićete savršen, aromatičan espreso. Svi uklonjivi djelovi su sigurni za pranje u mašini za sudove, što aparat čini izuzetno jednostavnim za čišćenje i održavanje

Tehničke specifikacije
Dimenzije 124 x 330 x 210 mm
Dodate informacije Rezervoar za vodu: 600 ml
Dostupne boje: bijela, zelena, plava, crvena, crna
Dužina kabla: 0,8 m
Snaga: 1250 W
Voltaža: 220–240 V
Materijal ABS
Težina 2.5 kg
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

  • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
  • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
  • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.