Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

POPUSTI ZOVU!

POPUSTI ZOVU!
Uštedite do ČAK -70%!

Uštedite do ČAK -70%!

Ponuda važi još samo
[banner_timer]
 

Brava Chef set noževa

Photo
Video

Delimano Brava set kuhinjskih noževa za svakodnevno sjeckanje i rezanje, super oštri, suptilnog i profinjenog dizajna. Zahvaljujući magnetnom držaču od nerđajućeg čelika, ove visokokvalitetne noževe možete jednostavno odložiti čuvajući radne površine čistim, a uvijek su lako dostupni za upotrebu. Set uključuje 5 višenamjenskih noževa i magnetni držač.

Brava Chef set noževa
24,90 €
23,66 € Club 5*
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 052
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Tehničke specifikacije
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Delimano Brava set kuhinjskih noževa za svakodnevno sjeckanje i rezanje, super oštri, suptilnog i profinjenog dizajna. Zahvaljujući magnetnom držaču od nerđajućeg čelika, ove visokokvalitetne noževe možete jednostavno odložiti čuvajući radne površine čistim, a uvijek su lako dostupni za upotrebu. Set uključuje 5 višenamjenskih noževa i magnetni držač.

Više informacija
Detalji proizvoda

Otkrijte umjetnost rezanja sa Brava noževima

Zaboravite na sve noževe koje ne koristite! Počnite sa pouzdanim setom kuhinjskih noževa iz Delimana, koji sadrže 5 izuzetno oštrih noževa sa drškama koje savršeno pristaju ruci! Idealan za sve kuhinjske izazove, ovaj set će sigurno će postati vaš svakodnevni alat.

Delimano Brava Chef Knives Set

Magnetni držač za urednu kuhinju

Neuredna ladica za pribor za jelo stvar je prošlosti sa Delimano Brava setom kuharskih noževa - svih 5 noževa možete bezbijedno odložiti na magnetni držač na kuhinjskom zidu. Instalirajte ga u kuhinju, garažu, ured, vikendicu i odložite sve svoje noževe, kuhinjski pribor, alate i oštre metalne predmete.

Noževi u ladici, mogu se oštetiti kontaktom sa drugim čeličnim predmetima. To će značajno istupiti oštrice. Ako ste nepažljivi, lako možete oštetiti oštricu ili se čak porezati - pazite da vaši noževi budu uvijek postavljeni na držaču i izvan dohvata male djece.

Delimano Brava Chef Knives Set

5 najpotrebnih noževa + magnetni držač

Set uključuje 5 najpotrebnijih noževa - za svako domaćinstvo za svakodnevne zadatke. Magnetni držač osiguraće sigurno skladištenje:

 • Delimano Brava Chef Knives Set

  Nož za sjeckanje manje hrane i povrća

 • Delimano Brava Chef Knives Set

  Nakiri nož za sjeckanje povrća

 • Delimano Brava Chef Knives Set

  Nože za filetiranje mesa i ribe

 • Delimano Brava Chef Knives Set

  Nož za rezanje na tanke komade mesa

 • Delimano Brava Chef Knives Set

  Nož za ljuštenje voća i povrća

 • Delimano Brava Chef Knives Set

  Magnetni držač jednostavan za postavljanje

Oštri, tanki i čvrsti noževi od nehrđajućeg čelika

Svaki nož ima tanku i laganu oštricu koja omogućuje precizno i okretno rezanje, ljuštenje, sjeckanje i ostale zadatke za pripremu hrane. Sve oštrice su izrađene od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika i dugo će vam služiti, zadržavajući oblik i oštrinu. Takođe, nikada se neće slomiti, što je poznati scenarijo, posebno kod keramičkih noževa. Atraktivan dizajn seta upotpuniće vaš kuhinjski dekor i sa lakoćom obaviti sve zadatke rezanja.

Delimano Brava Chef Knives Set
Tehničke specifikacije
Dimenzije 42x30,5x2,7 cm
Dodate informacije Dimenzije noževa:

1) Nakiri:305mm (sječivo 178 / drška 127)
2) Nož za filetiranje: 330mm (sječivo 203 / drška 127)
3) Nož za rezbarenje: 330mm (sječivo 203 / drška 127)
4) Kuvarski nož: 260mm (sječivo 155 / drška 105)
5) Nož za ljuštenje: 185mm (sječivo 80 / drška 105)
6) Magnetni držač: 335x34mm

Materijal sječiva: nerđajući čelik
Materijal drške: plastika
Materijal šipke: PP 20%, čelik 50%, magnet 30%
Materijal nerđajući čelik
Težina 0,7 kg
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

 • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
 • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
 • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.