Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

POPUSTI ZOVU!

POPUSTI ZOVU!
Uštedite do ČAK -70%!

Uštedite do ČAK -70%!

Ponuda važi još samo
[banner_timer]
 

Brava Eco posuda

Photo
Video

Miješajte, mijesite, poslužite, jedite i odložite hranu u ovoj praktičnoj posudi! Delimano Brava Eco posuda praktična je i multifunkcionalna posuda, idealna za svaku kuhinju. Pogodna je za korištenje u mikrotalasnoj rerni za pripremu ukusnih kokica ili pospremanje ostataka hrane u zamrzivač - ova posuda može podnijeti oboje. Dolazi sa praktičnim poklopcem kako bi hrana duže ostala svježa. Posuda dolazi u 3 veličine: 0.5 l, 1.7 l, 3.5 l.

Brava Eco posuda
Od 3,90 € Od
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 052
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
  • Informacije ukratko
  • Detalji proizvoda
  • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Miješajte, mijesite, poslužite, jedite i odložite hranu u ovoj praktičnoj posudi! Delimano Brava Eco posuda praktična je i multifunkcionalna posuda, idealna za svaku kuhinju. Pogodna je za korištenje u mikrotalasnoj rerni za pripremu ukusnih kokica ili pospremanje ostataka hrane u zamrzivač - ova posuda može podnijeti oboje. Dolazi sa praktičnim poklopcem kako bi hrana duže ostala svježa. Posuda dolazi u 3 veličine: 0.5 l, 1.7 l, 3.5 l.

Više informacija
Detalji proizvoda

Praktičan pomoćnik u kuhinji

Očistite salatu, umutite šlag, poslužite grickalice, pripremite meso za roštilj ili umijesite tijesto za kiflice u ovoj višenamjenskoj posudi. Brava Eco Posuda kuhinjski je pomoćnik za svakodnevnu pripremu obroka. U njoj možete miješati, pripremiti, poslužiti ili pospremiti hranu koja će ostati svježa uz nepropusni poklopac.

Možete u njoj poslužiti grickalice na zabavi, ponijeti je na kampovanje ili ponijeti cijeli ručak za posao. Pogodna je za mikrotalasnu rernu, frižidere, zamrzivače i mašine za posuđe.

Delimano Brava Eco Bowl

Napravljena od reciklirane plastike

Unutrašnja strana posude napravljena je od djevičanske plastike koja ima sloj antibakterijske zaštite za siguran kontakt sa hranom, dok je vanjska strana napravljena od reciklirane plastike proizvedene od ostataka plastičnih boca i čepova. Poklopac je napravljen od 100% djevičanske plastike.

To ovaj proizvod čini sigurnim za hranu, zaštićenim od bakterija i ekološki prihvatljivim. Započnite sa pripremom obroka na siguran i ekološki način.

Čvrsta i izdržljiva plastika pobrinuće se da ovaj proizvod dugo traje.

Delimano Brava Eco Bowl

Dolazi u 3 veličine

Posude dolaze u 3 veličine kako bi mogli pripremati različita jela - od salate pa do umaka.

  • 13.5 x visina 6.5 cm - kapacitet 0.5 l
  • 20 x visina 9 cm – kapacitet 1.7 l
  • 26.5 x visina 12 cm – kapacitet 3.5 l


Sve su posude perive u mašini za posuđe - do 55 °C, pogodne za korištenje u mikrotalasnoj peći - do 600 W na 3 min i skladištenje u zamrzivaču - na -18 °C.

Delimano Brava Eco Bowl
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

  • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
  • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
  • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.