Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

POPUSTI ZOVU!

POPUSTI ZOVU!
Uštedite do ČAK -70%!

Uštedite do ČAK -70%!

Ponuda važi još samo
[banner_timer]
 

Joy stakleno kuvalo za vodu

Photo
Video

Uživajte u pripremi jutarnjeg čaja ili kafe pomoću Joy staklenog kuvala za vodu. Kompaktno i praktično kuvalo zapremnine 1,7 l i snage do 2200 W dolazi u elegantnom dizajnu koji pristaje na svaki kuhinjski pult. Ima filter od nerđajućeg čelika, automatsko otvaranje i zaštitu od pregrijavanja.

Joy stakleno kuvalo za vodu
34,90 €
29,90 € Club 5*
Besplatna dostava
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 052
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Tehničke specifikacije
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Uživajte u pripremi jutarnjeg čaja ili kafe pomoću Joy staklenog kuvala za vodu. Kompaktno i praktično kuvalo zapremnine 1,7 l i snage do 2200 W dolazi u elegantnom dizajnu koji pristaje na svaki kuhinjski pult. Ima filter od nerđajućeg čelika, automatsko otvaranje i zaštitu od pregrijavanja.

Više informacija
Detalji proizvoda

Zagrijte vodu na željenu temperaturu

Zagrijte vodu u elegantnom Joy staklenom kuvalu i uživajte u vrućoj šoljici čaja, kafe ili cappuccina. Zahvaljujući kompaktnom i praktičnom dizajnu, kuvalo zapremnine od 1,7 l brzo zagrijava vodu i pomaže vam da ubrzate pripremu doručka. Možete ga koristiti za pripremu:

 • čaja ili kafe za porodični doručak
 • toplog napitka
 • ukusnih kaša
 • okrepljujućih supa u kancelariji ili kod kuće
 • toplih proteinskih napitaka
 • pripremu dječje hrane
 • vruće vode za kuvanje povrća, jaja ili tjestenine
Delimano Joy Popcorn Maker

Elegantan i atraktivan dizajn s LED svjetlima

Joy stakleno kuvalo ima elegantno kućište napravljeno od stakla i nerđajućeg čelika s crnim detaljima. Borosilikatno staklo (čist i prirodni materijal) pomaže vam da promatrate vodu tokom zagrijavanja te pruža zaštitu od toplinskog udara.

 • Delimano Joy Popcorn Maker
 • Delimano Joy Popcorn Maker
 • Delimano Joy Popcorn Maker

Pratite kada je vaše kuvalo uključeno ili isključeno zahvaljujući LED indikatorskom svjetlu. Takođe, kuvalo sadrži i LED svjetlo na dnu za što elegantniji izgled.

Prikladan bežični dizajn i sigurna upotreba

Ovo Joy stakleno kuvalo dolazi u bežičnom dizajnu koji osigurava maksimalnu praktičnost i jednostavnu upotrebu. Kabal kuvala omotajte oko podnožja i održavajte vaš kuhinjski pult urednim i čistim.

Za maksimalnu sigurnost, kuvalo sadrži i zaštitu od pregrijavanja te automatsko isključivanje. Takođe, elegantna ručka kuvala ostaje hladna na dodir čime je osigurana sigurna upotreba.

Delimano Joy Popcorn Maker

Jednostavno čišćenje

Široki otvor kuvala omogućuje jednostavno i praktično čišćenje i održavanje. Takođe, kuvalo sadrži filter od nerđajućeg čelika kroz koji prolazi voda. Praktičan za čišćenje, filter jednostavno uklonite, očistite i s lakoćom pričvrstite natrag na kuvalo.

Delimano Joy Popcorn Maker
Tehničke specifikacije
Dimenzije 25,5x16cm
Materijal glass
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

 • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
 • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
 • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.