Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

POPUSTI ZOVU!

POPUSTI ZOVU!
Uštedite do ČAK -70%!

Uštedite do ČAK -70%!

Ponuda važi još samo
[banner_timer]
 

Dormeo Mini Emotivne sovice II

Photo
Video

Emotivna mini sovica II će oduševiti svakoga ko voli pokazati svoje osjećaje. Zelena i bijela sovica donose dvije nove emocije: stidljivost i zadovoljstvo. Sovice visine 16 cm ispunjene su Wellsleep® mikrovlaknima i perive su u mašini na 30 °C.

Dormeo Mini Emotivne sovice II
7,50 €
7,13 € Club 5*
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 052
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Tehničke specifikacije
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Emotivna mini sovica II će oduševiti svakoga ko voli pokazati svoje osjećaje. Zelena i bijela sovica donose dvije nove emocije: stidljivost i zadovoljstvo. Sovice visine 16 cm ispunjene su Wellsleep® mikrovlaknima i perive su u mašini na 30 °C.

Više informacija
Detalji proizvoda

Sovica za svako raspoloženje

Mudra sovica zna da je razumijevanje osjećaja temelj zdravih odnosa prema sebi i drugima. Sada se vi ili vaši voljeni možete približiti svojim osjećajima sa ovom preslatkom plišanom igračkom koja je dovoljno malena da je možete nositi svugdje, a uvijek je spremna za zagrljaj.

Dormeo Emotion Mini Owl II Dormeo Emotion Mini Owl II Dormeo Emotion Mini Owl II Dormeo Emotion Mini Owl II Dormeo Emotion Mini Owl II Dormeo Emotion Mini Owl II

Kako s prijateljem učiti o osjećajima

Kako djeca sve više uče o svijetu oko sebe, potrebno im je da razumiju osjećaje i kako se s njima uspješno nositi. Emotivne Mini II sovice pružaju im priliku da istražuju svijet osjećaja na siguran i zabavan način. Uživajte u upoznavanju osjećaja s novim plišanim prijateljima.

Što znači kada se osjećamo zadovoljno ili sramežljivo, kako se osjećamo kada smo nestašni ili kada nas neko voli? Šta nas plaši, a šta nasmijava? Otkrijte odgovore sa emotivnim mini sovicama i rastite u samopouzdanju, ljubavi i sigurnosti.

 • Dormeo Emotion Mini Owl II

  GOODY - COO

  Goody-Coo sovica zna da se ponekad možemo osjećati loše. No ona istinska snaga leži u nama samima. Možemo učiniti milion stvari kako bismo se osjećali bolje, a ono što se događa unutar nas će se odraziti i na vanjski svijet.

  Goody-Coo će vas naučiti da tajna pozitivnog osjećaja uvijek leži u vama.

 • Dormeo Emotion Mini Owl II

  BLUSHY - HOO

  Blushy-Hoo sovica je često sramežljiva i tiha. Ponekad se osjeća neugodno u novim situacijama i s novim ljudima i razumije koliko je teško pokazati svoj karakter.

  Blushy-Hoo će vam pomoći da se osjećate lagodno sa drugim ljudima i pokazat će vam da možete biti sramežljivi, ali i da dalje svijetlite prekrasnim svjetlom.

Prednosti emocionalnog zdravlja

Istraživanja pokazuju da vam emocionalno zdravlje može pomoći da živite sretniji i ispunjeniji život. Ljudi koji kvalitetno prihvaćaju svoje i tuđe osjećaje imaju:

 • Sretnije i stabilnije odnose
 • Visoko samopoštovanje i više pozitivnih osjećaja prema sebi i drugima
 • Bolje rezultate u školi i na poslu
 • Manje problema u ponašanju
 • Bolju fokusiranost
 • Mirnije noći i aktivnije dane
Dormeo Emotion Mini Owl II

Dva nova osjećaja

Dvije nove sovice Goody-Coo i Blushy-Hoo dio su porodice emotivnih sovica koji izražavaju osjećaj zadovoljstva i sramežljivosti. Svaka sovica dolazi u jedinstvenom i šarmantnom dizajnu kojem nećete moći odoljeti.Dormeo Emotion Mini Owl II

Praktična i kompaktna igračka

Sovica visine 16 cm i širine 14 cm idealna je za zagrljaj i igranje, a dovoljno je malena da ne zauzima previše mjesta kod putovanja. Ispunjena Wellsleep® mikrovlaknima, sovica je periva u mašini na temperaturi od 30 °C.

Emotivne sovice - set 3u1

Dolaze u istim bojama kao i mini emotivne sovice

 • Dormeo Emotion Mini Owl II

  Blushy - Hoo

 • Dormeo Emotion Mini Owl II

  Goody - Coo

Tehničke specifikacije
Dimenzije Height: 16cm; Width: 16cm
Dodatne funkcije Fully washable at 30°C.
Dormeo Program Dnevna soba
Materijal 100% polyester, wellsleep advanced microfibres
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

 • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
 • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
 • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.