Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Srećan Dan žena

Srećan Dan žena - SAMO JOŠ DANAS 08.03. iskoristite dodatnih -8% na sve!

SAMO JOŠ DANAS 08.03. iskoristite dodatnih -8% na sve!

 
[banner_timer]
 

Stone Legend Scarlet Lonac + poklopac

Photo
Video

Napravite veliku porciju ukusnog gulaša, čilija ili variva u ovom Delimano Scarlet loncu sa poklopcem. Ovaj pozamašni lonac od 20, 24 ili 26 cm zgodan je u bilo kojoj kuhinji, posebno zahvaljujući Quantanium neljepljivom premazu sa pravim česticama kamena. Možete ga koristiti na bilo kojoj ploči za kuvanje, čak i u rerni do 230°C, tako da ga možete prenijeti sa ploče za kuvanje direktno u rernu. Siguran u mašini za posuđe.

Stone Legend Scarlet Lonac + poklopac
39,98 €
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 052
Stock: 3
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Tehničke specifikacije
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Napravite veliku porciju ukusnog gulaša, čilija ili variva u ovom Delimano Scarlet loncu sa poklopcem. Ovaj pozamašni lonac od 20, 24 ili 26 cm zgodan je u bilo kojoj kuhinji, posebno zahvaljujući Quantanium neljepljivom premazu sa pravim česticama kamena. Možete ga koristiti na bilo kojoj ploči za kuvanje, čak i u rerni do 230°C, tako da ga možete prenijeti sa ploče za kuvanje direktno u rernu. Siguran u mašini za posuđe.

Više informacija
Detalji proizvoda

Linija Scarlet - spoj tradicionalnih i modernih materijala

Svako domaćinstvo ima potrebu za loncem, bez obzira na to grijete li vodu za kuvanje tjestenine ili ipak kuvate povrće. Praktični lonac načinjen od kvalitetnih materijala upravo je ono što vam je potrebno - svoj će posao obaviti brzo i kvalitetno, bez dodavanja masnoće i bez neugodnog zagorijevanja.

Baza ove linije posuđa izrađena je od čelika, sa vanjskim premazom od emajla, dok unutrašnjost čini Quantanium REAL premaz sa česticama PRAVOG KAMENA. Emajl je prirodan materijal sa odličnim svojstvima: čvrst je i gladak, sa neporoznom površinom, hemijski otporan, ekološki prihvatljiv, izdržljiv, otporan na ogrebotine uz drveni pribor, boja mu je dugotrajna i postojana, jednostavan je za održavanje. Kako bi osigurali duži životni vijek svog posuđa, koristite srednju temperaturu na indukcijskoj šporetu.

Praktičan poklopac uvijek pri ruci

Lonac Stone Legend Scarlet dolazi sa praktičnim staklenim poklopcem, tako da jednostavno bez podizanja poklopca možete provjeriti kako napreduje kuvanje.

Tehničke specifikacije
Dimenzije 20cm, 24cm, 26cm
Kapacitet 3,3, 5,5, 7
Materijal čelik, enamel
Osnovni materijal čelik
Periv u mašini za suđe Da
Unutrašnji materijal QuanTanium premaz sa česticama pravog kamena
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

 • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
 • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
 • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Dovoljno je da saopštite našem agentu potrebne podatke sa Vaše kartice i transakcija će biti izvršena odmah po potvrdi. Podaci sa Vaše kartice su u potpunosti zaštićeni

 • Hipotekarna banka - trgovina do 24 rate
 • NLB banka - trgovina do 24 rate
 • CKB banka - plaćanje SHOPPING karticom do 24 rate 
 • • plaćanje LA RATA karticom do 12 rata
 • • plaćanje VISA karticom do 12 rata

.

Erste Ratka

CKB Shopping kartica: do 24 rate

CKB Shop&Go: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: do 24 rate

NLB Libero Visa kartica: do 24 rate

NLB Visa revolving kartica: do 24 rate

NLB Visa Gold kartica: do 24 rate

NLB Master Card Standard kartica: do 24 rate

NLB Mastercard Gold: do 24 rate

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

&bsp; Kupovina na rate?

Naše prodavnice rade do 21h.