Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Ugrabite zimske popuste!

Ugrabite zimske popuste! - Iskoristite akciju i naručite Vaše omiljene proizvode do ČAK -80% popusta!

Iskoristite akciju i naručite Vaše omiljene proizvode do ČAK -80% popusta!

 
[banner_timer]
 

Stone Legend Scarlet Grill tiganj

Photo
Video

Uživajte u izvornom ukusu roštilja bez obzira na godišnje doba ili vrijeme - koristite Delimano Stone Legend Scarlet Grill tiganj i sa lakoćom napravite ukusni souvlaki, pljeskavice ili račiće na žaru. Tiganj sadrži podlogu od nerđajućeg čelika / emajla s 5-slojnim kvantanijumskim premazom sa stvarnim česticama kamena koji blokira vlagu i spriječava da se hrana lijepi. Siguran u mašini za posuđe. Dimenzije 27x27 cm.

Stone Legend Scarlet Grill tiganj
35,98 €
34,18 € Club 5*
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 052
Stock: 2
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Uživajte u izvornom ukusu roštilja bez obzira na godišnje doba ili vrijeme - koristite Delimano Stone Legend Scarlet Grill tiganj i sa lakoćom napravite ukusni souvlaki, pljeskavice ili račiće na žaru. Tiganj sadrži podlogu od nerđajućeg čelika / emajla s 5-slojnim kvantanijumskim premazom sa stvarnim česticama kamena koji blokira vlagu i spriječava da se hrana lijepi. Siguran u mašini za posuđe. Dimenzije 27x27 cm.

Više informacija
Detalji proizvoda

Svakodnevno grilano povrće ili meso

Pripremajte raznovrsna grilana jela ili priloge na Grill Stone Legend Scarlet tiganju. Prikladan je za pripremu grilanog povrća, mesa ili ribe. Visokokvalitetni materijali tiganja osiguravaju sigurnu pripremu hrane, bez prijanjanja. Otporan na ogrebotine, tiganj je pogodan za korištenje na svim vrstama šporeta, uključujući i indukcijski.

Inovativni materijali

Uživajte u jednostavnijoj pripremi zdravih obroka bez straha od prijanjanja. Unutrašnjost posuđa Stone Legend Scarlet sastoji se od Quantanium premaza pojačanog sa prirodnim česticama pravog kamena i čelika. Čestice kamena doprinose izdržljivosti premaza i postepeno otpuštaju toplinu prema namirnicama, zadržavajući tako hranjive materije i autentičan ukus. Bez straha možete koristiti metalni pribor za pripremu jela, a neprianjajući premaz omogućuje pripremu uz kap ulja.

Grill tigan je jednostavan za održavanje i periv u mašini za posuđe.

Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

 • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
 • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
 • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Dovoljno je da saopštite našem agentu potrebne podatke sa Vaše kartice i transakcija će biti izvršena odmah po potvrdi. Podaci sa Vaše kartice su u potpunosti zaštićeni

 • Hipotekarna banka - trgovina do 24 rate
 • NLB banka - trgovina do 24 rate
 • CKB banka - plaćanje SHOPPING karticom do 24 rate 
 • • plaćanje LA RATA karticom do 12 rata
 • • plaćanje VISA karticom do 12 rata

.

Erste Ratka

CKB Shopping kartica: do 24 rate

CKB Shop&Go: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: do 24 rate

NLB Libero Visa kartica: do 24 rate

NLB Visa revolving kartica: do 24 rate

NLB Visa Gold kartica: do 24 rate

NLB Master Card Standard kartica: do 24 rate

NLB Mastercard Gold: do 24 rate

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

&bsp; Kupovina na rate?

Naše prodavnice rade do 21h.