Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Petak 13.

Petak 13. - Zbog velikog interesovanja akcija je produžena još danas do kraja dana!!

Zbog velikog interesovanja akcija je produžena još danas do kraja dana!

-13%
 
[banner_timer]
 

Green Planet Wok sa poklopcem

Photo
Video

Pripremite ukusnu savršeno prženu rižu ili pad thai u ovom laganom i izdržljivom woku. Green Planet Wok sa poklopcem načinjen je od 100% recikliranog aluminijuma i sadrži sloj čvrstog neprianjajućeg Whitford Eclipse premaza. Set uključuje stakleni poklopac razreda Pyrex sa prikladnom bakelitnom drškom. Prikladan za sve vrste šporeta, prečnik 32 cm.

Green Planet Wok sa poklopcem
59,90 €
56,91 € Club 5*
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 052
Stock: 1
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Tehničke specifikacije
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Pripremite ukusnu savršeno prženu rižu ili pad thai u ovom laganom i izdržljivom woku. Green Planet Wok sa poklopcem načinjen je od 100% recikliranog aluminijuma i sadrži sloj čvrstog neprianjajućeg Whitford Eclipse premaza. Set uključuje stakleni poklopac razreda Pyrex sa prikladnom bakelitnom drškom. Prikladan za sve vrste šporeta, prečnik 32 cm.

Više informacija
Detalji proizvoda

Kvalitetan premaz protiv lijepljenja i ogrebotina za savršene rezultate

Green Planet Wok sa poklopcem sadrži PPG Eclipse HB premaz ojačan dijamantnim prahom, najnovijom vrstom PPG premaza. Na bazi je vode i bez štetnih materija kao što su PFOA, PFOS ili bisfenol, pa tako pomaže u očuvanju okoline.

Izuzetno je otporan na ogrebotine i ima neprianjajuća svojstva kako bi u njemu mogli pripremiti obrok uz samo kap ulja. Vrlo je jednostavan za održavanje.

 • Delimano Green Planet

  Gotovo 12x bolja izdržljivost premaza*

 • Delimano Green Planet

  Do 15x dugotrajnija neprianjajuća svojstva*

 • Delimano Green Planet

  Do 2,5x bolja otpornost na ogrebotine*

 • Delimano Green Planet

  Načinjeno od 100% recikliranog aluminijuma

* U poređenju sa komercijalnim premazom.

Uživajte u autentičnoj azijskoj kuhinji

Ako želite napraviti dobru azijsku hranu, prije svega vam je potreban dobar i kvalitetan wok koji je ključ ukusnih i hrskavih rezanaca ili pržene riže, jer ravnomjerno raspoređuje toplinu.

Predstavljamo vam Green Planet Wok s poklopcem – wok koji se brzo i ravnomjerno zagrijava pa je izuzetno lagan, kako bi mogli pripremiti hranu bez dodatnog umaranja ruku i zglobova. Prečnika je 32 cm i ima kapacitet od 5.7 l zahvaljujući kojem imate mogućnost pripremiti obrok za cijelu porodicu odjednom.

Delimano Green Planet Wok With Glass Lid

Napravljen od recikliranih materijala

Ovaj wok napravljen je od 100% recikliranog aluminijuma, što ga čini ekološki prihvatljivim i pridonosi održivosti i čuvanju okolime. Jeste li znali da se aluminijum može reciklirati više puta prije nego što izgubi svoja kvalitetna svojstva?

Kada se istrošeni aluminijum reciklira u čisti aluminijum, gubi se oko 5% energije koja se inače potroši u izradu aluminijuma ekstraktovanog iz boksita. Naš je wok sačinjen od pažljivo odabrane aluminijske legure koja zadovoljava sve standarde kada su u pitanju snaga i izdržljivost.

Delimano Green Planet Wok With Glass Lid

Snažan premaz protiv lijepljenja i ogrebotina za savršene rezultate

Green Planet Wok sa poklopcem sadrži PPG Eclipse HB premaz ojačan dijamantnim prahom, najnovijom vrstom PPG premaza. Na bazi vode, ovaj wok bez štetnih materija kao što su PFOA, PFOS ili bisfenol, pomaže u očuvanju okoliša.

Izuzetno je otporan na ogrebotine i ima neprianjajuća svojstva kako bi u njemu mogli pripremiti obrok uz samo kap ulja. Vrlo je jednostavan za održavanje.

Delimano Green Planet

Lagan, izdržljiv i odlično provodi toplinu

Postoji toliko prednosti korištenja recikliranog aluminijuma:

 • Osigurava najbolje zadržavanje topline (225 W/m°K) i pruža brzo i jednako zagrijavanje posuđa na svim tačkama (bez vrućih i hladnih područja)
 • Lagan je (2,7 g/cm3) čime je osigurana praktična upotreba
 • Ne rđa
 • Izdržljiv je i dugotrajan
 • Higijensko i sigurno rješenje za vašu kuhinju - usklađen sa standardom za izradu posuđa
Delimano Green Planet

Za sve vrste štednjaka

Delimano Green Planet Wok sa poklopcem pogodan je za korištenje na svim vrstama šporeta, uključujući i indukciju.

Delimano Green Planet

Otkrijte i ostale Green Planet proizvode

Nova Delimano linija ekološkog posuđa sastoji se od različitih posuda koje će pojednostaviti pripremu omiljenih namirnica. 

Delimano Green Planet

Najbolji izbor za vas, vašu kuhinju i planetu

Green Planet Wok sa poklopcem dio je nove Delimano ekološke linije posuđa načinjenog od 100% recikliranog aluminijuma. Ovaj ekološki prihvatljiv materijal načinjen je od prikupljenog aluminijskog otpada. Proizvodnja posuđa od recikliranog aluminijuma proizvodi 95% manje štetnog otpada u poređenju sa proizvodnjom čistog aluminijuma. **

Takođe, nakon što se vaše aluminijsko posuđe ošteti, možete ga reciklirati - aluminijum se može reciklirati više puta, bez gubljenja svojstava ili strukturnih karakteristika.

** Na osnovu izvještaja Evropskog udruženja Aluminijuma, 2012.

Delimano Green Planet
Tehničke specifikacije
Dimenzije 32 cm
Kapacitet 5,7 l
Težina 2,7g/cm3
Tip šporeta elektro, gasni, indukcija, keramički
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

 • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
 • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
 • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.