Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

POPUSTI ZOVU!

POPUSTI ZOVU!
Uštedite do ČAK -70%!

Uštedite do ČAK -70%!

Ponuda važi još samo
[banner_timer]
 

Four Season pekač

Photo
Video

Ovaj kompaktni i super svestrani 4u1 Delimano pekač je pravo čudo za uštedu prostora. Njegove ploče i lonci za brzo zagrijevanje omogućavaju vam kuvanje sa raznim opcijama. Sa infracrvenom tehnologijom i 12 podesivih podešavanja toplote sa do 300 C, svaki put vam pruža potpunu kontrolu kuvanja.

Four Season pekač
149,90 €
142,41 € Club 5*
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 052
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Dodatne informacije
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Ovaj kompaktni i super svestrani 4u1 Delimano pekač je pravo čudo za uštedu prostora. Njegove ploče i lonci za brzo zagrijevanje omogućavaju vam kuvanje sa raznim opcijama. Sa infracrvenom tehnologijom i 12 podesivih podešavanja toplote sa do 300 C, svaki put vam pruža potpunu kontrolu kuvanja.

Više informacija
Detalji proizvoda

Ukusna jela zahvaljujući samo jednom uređaju

Imate li premalu kuhinju? Želite li uživati u pripremi ukusnih burgera, pizza, supa ili palačinki ali nemate dovoljno mjesta za sve tiganje i kućne aparate?

Predstavljamo vam Four Seasons pekač - višenamjenski uređaj prečnika 26 cm koji ne zauzima puno mjesta, a osigurava vam praktičnu pripremu različitih jela sa zapreminom od 4 L

4 uređaja za kuvanje u 1

Višenamjenski pekač Four Seasons osigurava vam jednostavniju i praktičniju pripremu različitih jela. Ovaj kompaktan uređaj možete koristiti kao:

 1. električni grill
 2. pekač
 3. šporet
 4. krčko

Takođe, njegov inovativni dizajn pruža vam mogućnost korištenja i kao:

 • univerzalni šporet
 • pekač za pizzu
 • pekač za palačinke

Zahvaljujući jedinstvenoj bazi koja se može koristiti i s loncima ili tiganjima, pekač možete koristiti za kuvanje, prženje, grilanje, pečenje ili kuvanje na pari. Uživajte u pripremi doručka, ručka ili večere zahvaljujući kompaktnom Four Seasons pekaču.

Infracrvena tehnologija grijanja

Uređaj za kuvanje Four Seasons koristi infracrvenu tehnologiju grijanja za kvalitetniju pripremu namirnica. Infracrveni grijač koristi veću količinu toplinske energije čime je osigurano brže i kvalitetnije kuvanje namirnica. Zahvaljujući ovoj inovativnoj tehnologiji, kuvalo možete koristiti za bržu pripremu odrezaka ili krompira.

Takođe, infracrvena tehnologija osigurava zadržavanje vlage unutar same hrane. Uživajte u pripremi ukusnih obroka koji će oduševiti vašu porodicu i prijatelje.

12 podešavanja temperature

Namjestite temperaturu koja vam odgovara i započnite pripremu namirnica. Dvanaest različitih postavki temperature osigurava vam podešavanje temperature od 40 °C do 300 °C, zavisi o jelu koje pripremate.

Praktičan uređaj za male prostore

Malen, kompaktan i višenamjenski uređaj za kuvanje prikladan je za male prostore poput studentskih domova, studio apartmana ili za upotrebu tokom kampovanja. Njegov multifunkcionalan dizajn osigurava vam jednostavnu i praktičnu upotrebu za pripremu različitih jela. Snaga: 2000 W. 

Dodatne informacije
 • Prečnik: 26 cm
 • Zapremina: 4 L
 • Snaga: 2000 W
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

 • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
 • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
 • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.