Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Baci oko na popuste!

Baci oko na popuste! - Do ČAK -50%!

Do ČAK -50%!

 
[banner_timer]
 

Dolcevita stakleno kuvalo 1 L

Photo
Video
-50%

Unesite malo glamura u svoju kuhinju sa prekrasnim Dolcevita kuvalom od stakla i nerđajućeg čelika. Jedinica snage 2200 W osigurava da 1 litar vode proključa u trenu. Podnožje za napajanje se okreće za 360 stepeni i ima dugi kabal koji se uredno umotava u bazu i olakšava odlaganje. Plava LED indikatorska svjetla će vam reći da li je kuvalo uključeno ili isključeno.

Dolcevita stakleno kuvalo 1 L

Puna cijena: 35,98 €


Specijalna cijena: 17,99 €

Besplatna dostava
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 052
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Unesite malo glamura u svoju kuhinju sa prekrasnim Dolcevita kuvalom od stakla i nerđajućeg čelika. Jedinica snage 2200 W osigurava da 1 litar vode proključa u trenu. Podnožje za napajanje se okreće za 360 stepeni i ima dugi kabal koji se uredno umotava u bazu i olakšava odlaganje. Plava LED indikatorska svjetla će vam reći da li je kuvalo uključeno ili isključeno.

Više informacija
Detalji proizvoda

Uljepšajte svoje vrijeme za čaj uz moderno Dolcevita stakleno kuvalo

Atraktivano i kompaktno, elegantano, savremeno Delimano Dolcevita stakleno kuvalo je efikasno i neće zauzimati previše prostora na vašoj radnoj površini. Kuvalo za vodu je prijeko potreban aparat u svakoj kuhinji.

Zagrijava vodu do ključanja u par trenutaka

Dolcevita stakleno kuvalo je mali ali moćni aparat snage 2200W koji brzo dovodi vodu do ključanja. Kapaciteta je do 1 litar.

Dizajn sa plavim LED svijetlom

Praktičnog i elegantnog izgleda, Dolcevita stakleno kuvalo čini upečatljiv dodatak svakoj kuhinji. Njegovo kućište je od stakla i nerđajućeg čelika sa crnim detaljima naglašeno je LED svjetlom na dnu, koje vam govori da li je kuvalo uključeno ili isključeno.

Izdržljivo staklo pruža zaštitu od termičkog udara, dok bežična konstrukcija pruža maksimalnu udobnost za bežično punjenje, točenje i graciozno serviranje.

Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

 • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
 • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
 • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Dovoljno je da saopštite našem agentu potrebne podatke sa Vaše kartice i transakcija će biti izvršena odmah po potvrdi. Podaci sa Vaše kartice su u potpunosti zaštićeni

 • Hipotekarna banka - trgovina do 24 rate
 • NLB banka - trgovina do 24 rate
 • CKB banka - plaćanje SHOPPING karticom do 24 rate 
 • • plaćanje LA RATA karticom do 12 rata
 • • plaćanje VISA karticom do 12 rata

.

Erste Ratka

CKB Shopping kartica: do 24 rate

CKB Shop&Go: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: do 24 rate

NLB Libero Visa kartica: do 24 rate

NLB Visa revolving kartica: do 24 rate

NLB Visa Gold kartica: do 24 rate

NLB Master Card Standard kartica: do 24 rate

NLB Mastercard Gold: do 24 rate

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

&bsp; Kupovina na rate?

Naše prodavnice rade do 21h.