Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Petak 13.

Petak 13. - Zbog velikog interesovanja akcija je produžena još danas do kraja dana!!

Zbog velikog interesovanja akcija je produžena još danas do kraja dana!

-13%
 
[banner_timer]
 

Deluxe Noir Dehidrator hrane

Photo
Video

Pripremite ukusne grickalice od dehidriranog voća, povrća, začina, pečurki ili mesa uz Delimano Deluxe Noir dehidrator hrane. Posjeduje 5 rešetki za hranu, rešetku za mrvice, snažnu bazu od 300 W, pokazivač vremena i mjerač temperature od 30 do 80 °C za savršene rezultate. Ima dodatnu opciju za izradu jogurta i fermentiranje tijesta, a kapaciteta je 8 l.

Deluxe Noir Dehidrator hrane
139,90 €
132,91 € Club 5*
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 052
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Tehničke specifikacije
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Pripremite ukusne grickalice od dehidriranog voća, povrća, začina, pečurki ili mesa uz Delimano Deluxe Noir dehidrator hrane. Posjeduje 5 rešetki za hranu, rešetku za mrvice, snažnu bazu od 300 W, pokazivač vremena i mjerač temperature od 30 do 80 °C za savršene rezultate. Ima dodatnu opciju za izradu jogurta i fermentiranje tijesta, a kapaciteta je 8 l.

Više informacija
Detalji proizvoda

Zdrave domaće grickalice

Jede vam se nešto slatko? Umjesto da krenete do prodavaonice po čokoladu, zašto ne biste sami napravili domaće dehidrirane grickalice? Uz naš Deluxe Noir Dehidrator hrane to je jednostavan zadatak, a rezultati su ukusniji, zdraviji i jeftiniji od onoga što je dostupno u trgovinama. Ako volite sušene jabuke, kruške, ananas, pečurke ili meso, ovaj praktičan uređaj će Vam pomoći da pripremite vlastite specijalitete u svom domu.

Delimano Food Dehydrator Deluxe Noir

Savršeni rezultati svaki put

Uređaj je digitalan i ima snagu 300 W kao i raspon temperature od 30 do 80 °C za ukusnu i optimalno dehidriranu hranu. Dehidrator hrane Deluxe Noir jednostavan je za korištenje uz digitalni ekran koji radi na dodir. Zahvaljujući staklenom prozorčiću nije potrebno razmišljati o tome je li hrana gotova.

Delimano Food Dehydrator Deluxe Noir

Za različite ukuse

Dehidrator je idealan za sušenje različitih vrsta začina, povrća, voća i mesa. Dolazi sa 5 velikih rešetki kako bi mogli u isto vrijeme dehidrirati veće porcije omiljenih namirnica. Jednostavno napunite rešetke hranom po izboru i stavite ih u dehidrator. Dodali smo i rešetku za mrvice koji skuplja ostatke hrane kako bi vaša kuhinja ostala čista i uredna.

Delimano Food Dehydrator Deluxe Noir

Multifunkcionalan uređaj - za izradu jogurta ili dizanog tijesta

Ovaj dehidrator imitira proces sušenja na vazduhu, izvlačeći vlagu iz namirnica i zahvaljujući tome hrana duže zadržava ukus i teksturu koju volimo. Osim opcije dehidriranja, možete ga koristiti i za izradu domaćeg jogurta ili dizanog tijesta za domaći hljeb ili kiflice. Na rešetku za mrvice smjestite posudu u kojoj ćete pripremiti ukusni jogurt ili hrskavi hljeb bez konzervansa.

 • Delimano Food Dehydrator Deluxe Noir

  Za izradu jogurta

 • Delimano Food Dehydrator Deluxe Noir

  Za tijesta

Tehničke specifikacije
Dimenzije 285x262x220mm
Dodatne funkcije Voltaža: 220-240V/50Hz; Snaga: 300W; Kapacitet: 8 l; Temperatura: 30 – 80°C. Vremenske opcije: 1 - 72 H
Težina 2.6 kg
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje pri isporuci

 • Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u eurima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.
 • Proizvodi koje poručite pouzećem putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe a plaćate ih prilikom preuzimanja.
 • Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 020 410 068 ili e-maila na adresu:info@topshop.me Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.